Zwijmelen voor Plato

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

~ 220

Gestart op 17 november 2012

Na het bericht dat ons aller Plaatje vandaag een week geleden zeer onwel werd en met spoed naar het Hasseltse ziekenhuis werd vervoerd, waarna enkele ingrepen volgden om de hartritmestoornissen onder controle te krijgen… heb ik lopen denken hoe ik hem het beste beterschap kon wensen. Ik had natuurlijk ‘gewoon’ een blog kunnen plaatsen met een leuke afbeelding maar ja, dat vond ik op de één of andere manier niet goed genoeg, dus besloot ik mijn zwijmelbijdrage van vandaag aan hem te wijden.

Terwijl ik met deze post begon bedacht ik me dat ik hem dan al wel heel veel jaren, van web-log.nl  nog,  ken maar niet weet wat nou precies zijn lievelingsmuziek is…. Hij is immers een schrijvende blogger en plaatst hoog zelden muziek… Op zijn blog staan 2 bijdrages aan Marja’s zwijmelen. Eentje van januari 2015 en eentje van mei 2014. Bij de eerste benoemde hij het woord ‘Nostalgie’… en toen dacht ik dus:
“Dat past wel want ‘nostalgie’ is toch wat ik, en ik ben vast niet de enige, voel als ik aan Plato denk en zijn blog met diverse schrijfuitdagingen waarvan de WE-300 wel de meest bekende is.

Kortom…. ik ‘jatte’ van zijn blog dus die ene post met dat specifieke stuk muziek en dat laat ik jullie hier horen. Niet zo zeer om te zwijmelen maar wel om hem te laten weten dat ik aan hem denk en hem voorspoedig herstel wens dat hij maar snel weer maar rondhuppelen, zowel buiten als binnen blogland als een op-en-top-gezonde (blog-)-filosoof.

Plato’s lief Maria houdt ons aller Ria op de hoogte van zijn wel en wee, wil je er dus meer van weten ga gerust even op haar blog kijken, daar staan inmiddels diverse berichten namens Plato als ook het adres dat je nodig hebt als je hem een kaartje wilt sturen of een e-mailtje….

28 hartenluchtjes op “Zwijmelen voor Plato

 1. Frederique says:

  Wat lief dat je zwijmelen aan hem wijdt. Hij verdient het. Ik schrok wel toen ik het las. Ik hoop dat hij snel opknapt en wij weer van zijn schrijfsels kunnen genieten. Ik mis de WE-300 en Plato!
  IK zie hem glimlachen als hij dit hoort. Liefffff.

  Liefs Frederique

  • Melody says:

   Middag Karel

   Dank je wel, ik heb zo mijn momenten af en toe 😉

   Ja snap ik helemaal, zou ook niet mijn keuze zijn om te beluisteren gelijk na het wakker worden.

   Deed ik hoor, lekker en gezellig op Duits grondgebied gereden, gewandeld, gewinkeld, gegeten etc. Genoten dus. Nu op de bank, niets meer behalve bloggen want morgen weer een drukke dag voor de boek die fysiek wel het eea vraagt dus daarvoor moet ik nu weer energie sprokkelen.

    • Melody says:

     Ja inderdaad….

     Eh nee en ja…. ik schrijf er geen blog over maar zo meteen om middernacht wordt mijn zondagse limerick gepubliceerd natuurlijk, zoals altijd 😉

     Ik doe mijn best, het wordt een leuke dag dus dat scheelt wel, iets om naar uit te kijken is minder vermoeiend (mentaal dan) dan iets waar je tegen op ziet…

 2. Natuurlijk “ken” ik Plato van in het voorbijkomen bij andere bloggers, zelf deed ik nooit mee aan zijn schrijfuitdagingen. Ik ken hem ook van de lievekaartjes +bloemetje aktie die hij destijds deed om Ria te steunen en ik wens hem dan ook het állerbeste en een voorspoedig herstel.

 3. Ach die Plato. Dit gun je hem toch niet! Niemand trouwens, ik weet veel te goed wat je hart allemaal uit kan halen. Hij heeft mij steeds bemoedigt, en dat jij dat nu hier doet, vind ik gewoon prettig. Moet vanavond dat liedje ook maar eens draaien voor ik naar bed ga . Zal zometeen even bij Ria kijken. Groetjes!

  • Melody says:

   Ja inderdaad….. nee echt niet, hem niet, niemand niet. Ik weet het ook, zij het dan niet uit eigen lijfelijke ervaringen maar wel van schoon- & eigen vader en heel dierbare andere mensen die er aan overleden zijn inmiddels.

   Dat is goed, liefs.

 4. Heel, héél lief om te zwijmelen voor Plato. Ik schrok me rot toen ik het bij Ria las! Ik zoef even bij haar langs om het adres te achterhalen. Ga ik hem verblijden met een kaart. Althans, dat is de bedoeling (-: Dikke kus ♥

  • Melody says:

   😉 Joe noo mie mei dier….

   Als het goed is is mijn kaart al bij hem of nee, buitenland, zal wel maandag of dinsdag worden…maakt ook niet uit, zolang hij maar aankomt alhoewel het natuurlijk veel belangrijker is dat Plaatje weer op de been komt en door blogland kan rondhuppelen.

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.