Zwijmelen op Zaterdag ~ Zandkastelen

           Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

 

~ 216

 

Gestart op 17 november 2012

In mijn doos herinneringen zitten natuurlijk ontelbare aan de meest uiteenlopende Jeans-momenten… en aan de vele mensen die gaandeweg de jaren voorbij kwamen als castlid. Een trio dat in Jeans 25 zat heeft een mooie cover gemaakt die ik graag met jullie deel. Nigel Brown, Gaia Aikman en Brit Teeling…. Ergens van de zomer ofzo hoop ik met Daphne naar Scheveningen te kunnen om naar de musical The Lion King te kunnen gaan want daarin spelen Nigel en Gaia nu hoofdrollen, dat willen wij natuurlijk heel graag met eigen ogen en oren gaan ervaren.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

24 reacties

 1. Nigel en Gaia heb ik natuurlijk zelf gezien. Ik heb genoten van de voorstellingen. Zeker als je naast de grootste Jeansfan zit.
  Leuk dat je naar de Lion King gaat. Ik wens je heel veel plezier en voorpret! Dat is ook leuk.
  Prachtig nummer heb je uitgekozen.

  Liefs Frederique

  • Ja klopt, jij zag ze ook alle drie… Dat weet ik, fijn !!

   Haha ben wel een grote fan ja maar de grootste, nee dat durf ik niet te stellen.

   Ja daar verheug ik me ook op, we moeten nog wel boeken maar ja dat komt nog wel, tijd zat nog.

   Dank je wel.

   -x-♥

 2. Prachtige stemmen. Wat zullen jullie gaan genieten.

 3. Wat een mooie uitvoering! Veel plezier gewenst alvast!
  XXX

 4. Mooie stemmen en heerlijke muziek. The Lion King zag ik eens, samen met Annette, Jeanine en Anika. Zo mooi!! Ga je vast van genieten. Vergat je een fijne tijd in België te wensen. Ook voor Daphne natuurlijk.

 5. Mooie stemmen. Wat heerlijk dat je daarvan zo oprecht en veel kan en mag van genieten. En dan straks ook nog naar The Lion King.
  Mooie vooruitzichten.

 6. Een prachtige zwijmel om rustig naar te luisteren
  liefs

 7. Prima stemmen daar ga je dus een flinke rit maken….oéffff!

  • Ja toch?! Ja zeker weten…. geen enkel probleem hoor…. daphne en ik gaan er een mooie dag van maken, we willen ook naar het strand dan.

   Overigens…. morgen over 3 weken ben ik in Rijswijk 😉

   • Ik las al ergens dat je binnenkort naar het circustheater gaat, maar dat ligt in Scheveningen , nog altijd 10 km voorbij Rijswijk 😉

    • Het circustheater is inderdaad voor de lion king ergens van de zomer….

     zondag de 29e echter zit ik bij jou in de schouwburg ‘s middags voor de voorstelling “Wiener Melange” met mijn vriendin uit Den Haag… die ik al 32 jaar ken…zij ging in de jaren 90 in het westen wonen omdat haar toenmalige buitenlandse echtgenoot in het westen makkelijker werk kon vinden dan in het noorden.

 8. Veel plezier! Het is een song met nogal een ontstaansgeschiedenis…

 9. Mooie song op deze eerste zaterdag in het jaar 2017.

 10. Vrienden van ons hebben The Lion King gezien en waren zo enthousiast dat ze nóg een keer willen. Zitten jij en Daphne even gebeiteld. Ga dat zien, ga dat zien!
  Dikke knuffel. Op elke wang een ♥

  • Ik ken deze musical al en is inderdaad zeer de moeite waard als je ervan houdt en oog hebt voor het werk dat er ingestoken werd op voorhand om alles alleen al te bouwen

   joepieeeeeeeeeee jummiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

   -x-♥-x-

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.