Marja‘s
Zwijmelen op Zaterdag
~ 213
Gestart op 17 november 2012
In een eerdere blogpost van deze week benoemde ik een nummer dat ik wel als mijn lijflied betracht, nou ja bijna dan, want muziek is niet statisch, wat je ervan vindt of niet hangt altijd af van tal van omstandigheden van het moment waarin je verkeert en de emoties die je in dat moment hebt.

Een ander nummer dat ik ook heel erg mooi vind, en dan met name om de tekst, dat ook wel in de categorie ‘lijflied’ thuishoort eigenlijk is dit nummer hier vandaag.  Ik heb het vast al eens geplaatst, sorry ben te lui om het op te zoeken dus kan je geen link geven.

Met alles dat er op het gebied van mijn gezondheid is gebeurd en dat er nog steeds gebeurt, zowel lichamelijk als geestelijk slaat de tekst van dit nummer nog dieper in dan dat het altijd al deed.

Daarbij weet ik dat een heel dierbaar iemand uit blogland ook heel hard werkt aan het ‘verplaatsen’  van de inhoud van diens zware rugzak!

In de hoop dat 2017 dat zal brengen waarvoor we nu zo hard vechten
(al heel lang streden…)

Vandaag dus voor mij de meest logische keuze…