Marja‘s

 

Zwijmelen op Zaterdag

~ 210

Gestart op 17 november 2012

 

Dit nummer  hoorde ik van de week ergens…. het kwam me wel bekend voor maar van waar, geen idee. Hoe dan ook, ik onderschrijf de tekst van dit lied wel, met een grinnik en een glimlach ook want ik kan me ook wel voorstellen dat sommige mensen bij de tekst hun wenkbrauwen ietsjes zullen fronsen. Het is dus voor meerdere uitleg vatbaar maar ik hou het gewoon op mijn eigen oprechte emotie gezien ik een man heb die nog steeds, na 39,5 jaar niets uit de weg gaat om het mij, ongeacht wat en hoe ook, naar de zin te maken.

Deze zeer getalenteerde dame van inmiddels 85 kan meer dan zingen alleen. Ik ‘ken’ haar ook als actrice in diverse oeuvres.

34 Hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag ~ Eggies wel!!”

  1. hahah mag hoor lieverd !

   Dank je wel….. eh ja eh nou eh nee….dat weet ik niet hoor, je weet toch dat ik graag wissel met regelmaat, al is het dan al minder dan het was…

   xxx

    1. schaterlach….. ik kan het me helemaal voorstellen uit jouw mond, ik ken je stemgeluid en ik weet ook hoe je erbij uit je doppies kunt kijken….. dus ja, kom maar op hoor, burl jij maar de wereld door.

  1. Kan ik me helemaal voorstellen…… zou ik ook wel willen eigenlijk maar ja de mijne is niet zo spraakzaam, zeker niet als het om gevoelens gaat -)

   Dank je wel hoor, jij ook, liefs terug.

 1. De hele look van je blog is prachtig. Vooral die kopfoto. En deze song kan ik zeker waarderen. Al heb ik er geen (dag en nacht dan). Nou ja, mijn zoon natuurlijk en mijn broers en man met hond en nog andere deeltijdmannen.

  1. Zeker weten !!! Heerlijk nummer hè, swingt lekker vind ik.

   Dank je wel hoor, is 1 van mijn grootste hobby’s al doe ik het dan niet meer zo vaak als dat ik al gedaan heb.

   Dank je wel, jullie ook.

 2. Nog nooit eerder gehoord! Hoe bestaat het? De dame zingt mooi maar is net niet helemaal mijn smaak (ik bedoel de muziek (-: )
  Je kopfoto is fantastisch!
  Lieve groet ♥

  1. Haha heerlijk toch dat ik je weer verrassen mocht
   Dat geeft niet hoor….. de vrouw erachter lijkt me een geweldig mens.

   Dank je wel, x♥x♥x♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.