Zwijmelen op Zaterdag ~ Blijf bij mij

Marja‘s
Zwijmelen op Zaterdag
~ 214
Gestart op 17 november 2012

In mijn Happy-Blogpost van gisteren vertelde ik over een megakanjer uit Jeans, wel één van mijn grootste favorieten van de laatste seizoenen!  Ik was met Daphne naar de voorstelling in Emmen geweest, het spiksplinternieuwe theater dat de naam “Atlas-theater” kreeg. Vernoemd naar de grote, en schitterende, vlinder, mede omdat het theater deel uitmaakt van Wildlands. En dat dat mijn meest favoriete plek in het noorden is hoef ik niet te onderstrepen toch?

Later vandaag stap ik in de auto en rij ik zo’n 20 minuten zuidwaarts en haal ik Corry op en daarna gaan we dan saampies naar Wildlands. We zullen hun gast zijn op de 1e dag van hun 3-daags kerst-evenement “Wild Nights”, waar we ons allebei al geruime tijd enorm op verheugen natuurlijk!

Straks dus weer in Emmen, waar ik donderdagavond ook al was. Mijn stad gevoelsmatig. Als het kon waren we al lang geleden daarheen verhuisd, zou het ooit mogelijk worden zal dat ook zeker gaan gebeuren, maar dat is nog toekomstmuziek. Eerst maar hedendaagse muziek, Jeans-muziek uiteraard, en nog zo veel meer uiteraard van mijn nr.1 Jeans-castlid van de laatste paar jaar. Dit nummer is een mooi lied en ondanks een zware keelontsteking deed mijn topper het helemaal geweldig! Mijn foon standby in de filmmodus uiteraard en dus kan ik het hier nu plaatsen….

20 hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag ~ Blijf bij mij

  • Melody says:

   😉 “oeps” zegt ie…. geen gekke gedachte, had zo maar gekund al weet je onderhand wel dat ik niet zo snel voor iets ‘rock-achtigs’ zou kiezen denk ik.

   Dank je wel hoor, komt wel goed.

  • Melody says:

   grinnikkk alle goede dingen komen in 3 of zoiets? 😉

   Ik hoor het inderdaad anders….. komt ook van een andere plek af hè? Meer uit mijn ♥ dan uit de luidsprekers van mijn laptop of foon

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.