Zwijmelen op Zaterdag *48*

MARJA

Eén van de beste muziekprogramma’s op tv van de laatste tijd is, volgens mij dan natuurlijk, “De beste zangers unplugged”. In één van die afleveringen zit een nummer dat door Gordon gezongen wordt. Iemand die, ondanks zijn in mijn ogen vaak ‘raar’ gedrag, toch heel vaak een diepe snaar in mij weet te raken, al kan ik niet uitleggen waarom. Nou hoeft dat ook niet natuurlijk want het raken van een snaar in je ziel is puur een gevoelskwestie en gevoel is nu eenmaal niet in woorden uit te leggen om dat aan anderen duidelijk te maken.

Zeker als boven mij donkere wolken samenpakken en ik me heel geconcentreerd moet richten op de lichtpuntjes, die ik gelukkig altijd wel weet te vinden, om te voorkomen dat ik figuurlijk op mijn spreekwoordelijke jeweetwel ga, is Gordon wel één van de artiesten die ik beluister.

Kortom, vandaag deel ik graag met jullie:

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

24 reacties

 1. Gordon zingt dit nummer bijzonder goed. Niet helemaal onze smaak, maar dat doet aan zijn optreden niets af.

 2. Beste Koba

  Ik mag Gordon wel en mooi lied en stuur ik door naar mijn familie

  Groetjes

  Louis

 3. Op een bedrijfsuitje was ook eens een concert met Gordon. Ik houd niet van zijn gedrag maar ik dacht, laat ik eens gaan kijken, kost niets. Ik heb een geweldige show gezien. Wat een totaal ander figuur was hij op het podium.

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Ja precies…… hij heeft vele gezichten om het zo maar te noemen….. ik ken er een paar en zodra hij in de muziek zit met zijn hart zie ik een kant die mij bevalt 😉

 4. Als hij zingt komt het uit zijn hart en dan raakt hij je. Zijn overige optreden is ingestudeerd, ongemanierd en vaak smakeloos. Ondanks dat zingt hij goed.

 5. Ik denk dat Hanny hem heel goed omschrijft , ergens is Gorden “een zielepoot” die iemand neerzet die hij eigenlijk niet is. Zolang ik de beelden er niet bij zie kan ik hem beter onbevooroordeeld waarderen zijn stem is in ieder geval best wel goed..

  • ♫ Mel☺dy ♫

   ja precies…. met regelmaat heb ik dat gevoel ook wel.

   Als zanger zet hij iemand anders neer dan in de andere dingen die hij doet inderdaad.

 6. Zou dit de ‘echte ‘Gordon zijn? Dan mag ik hem wel……

 7. vond dit op internet:
  Prettig weekend allemaal

 8. gewoonzoalsikben

  Een prachtige keuze heb je gemaakt .Gordon tja een man met een heel grote muur om zich heen .Een man die zijn diepste emotie’s niet laat zien en juist door zijn gedrag mensen bewust op afstand houd .Dat is het gevoel wat ik altijd heb bij hem .Volgens mij een heel goed en lief mens .En ik ben niet eens fan haha
  Fijn weekend Elisabeth

 9. ♫ Mel☺dy ♫

  Nou bedankt!
  Jij beschrijft precies mijn idee over hem….tot op de letter alsof je mijn gedachten leest.

 10. Ik ben het met Elisabeth eens. Een grote mond en een klein hartje. Een prachtig nummer. Mooie keuze……

  Liefs Frederique

  • ♫ Mel☺dy ♫

   snap ik helemaal hoor…… al zit ik er misschien helemaal naast, maar mijn gevoel zegt me altijd wanneer iets ‘spel’ is of authentiek… en helaas zien we hem maar zelden in die laatste versie, maar als we hem in die versie zien dan is het ook helemaal goed.

 11. Inderdaad dit is te pruimen,Gordon doet soms veel teniet met z’n gedrag jammer.Maar ik heb hem nu naar boven gescrold en luister zonder beeld…beter.ha.

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Ja toch!

   Ja jammergenoeg wel he…. zal wel zijn vorm van zelfbescherming zijn ofzo…. ik herken me er soms wel in namelijk en weet ook waarom ik dat gedrag vertoon 😉

 12. Ik heb één keer in een vlaag van onnoemelijke liefdesverdriet moeten huilen bij een nummer van Gordon. Dus ergens kan ik je volgen. Maar verder… haak ik snel af bij Gordon.

 13. Het programma ‘de beste zangers unplugged’ vind ik ook geweldig.
  Dit nummer vind ik in de originele uitvoering van Celine Dion echt veel mooier, hoewel ik ook geen fan ben van haar… Gordon is me te vaak negatief, grof en beledigend dat ik met een grote boog om hem heen zou lopen, mocht ik hem ooit tegenkomen. Een enkel nummer van hem kan ik wel waarderen, maar daar hoort dit niet bij.

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Dat d8 ik al wel 😉

   Van CD vind ik geen enkel nummer mooi, typisch voorbeeld van hoe smaken verschillen dus. Haar stem raakt me nooit in de positieve zin, brrr kippenvel maar dan niet van de mooie versie. Ongeveer hetzelfde gevoel (denk ik) als dat jij bij Gordon ervaart.

   Niks ergs aan..smaken verschillen en dat mag gelukkig nog altijd 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.