Zwijmelen op Zaterdag ´45´

MARJA

Het filmpje hieronder valt zo op het eerste oog misschien niet helemaal goed in de categorie van ´zwijmelen….´ omdat het niet iets is dat je zou verwachten.

Toch wil ik het met jullie delen omdat dit filmpje mij terugbrengt naar zo plusminus 15 jaar geleden. Ik zat toen in een heel diep dal waaruit opklimmen onmogelijk leek. Uit totaal onverwachte hoek kwam er hulp, die mij letterlijk en figuurlijk weer op de been hielp maar ook bij mij bleef op de weg die ik toen startte, tot op de dag van vandaag dat nog steeds doet. Binnen mijn emotioneel leven dus wel degelijk een stuk muziek waarbij ik hartgrondig zwijmel.

Het heet overigens ´Animusic´, zoals ook de maker heet. Wil je er meer van weten, kijk dan even HIER

22 hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag ´45´

 1. Wat een bijzondere manier van muziek maken. En zo knap gedaan! Ik heb met open mond zitten kijken. Leuk dat je ons hier laat kennis maken met deze muziek. Ik hou wel van bijzondere vormen van muziek maken.

  • ♫ Mel☺dy ♫ says:

   ja toch? Ik was de eerste keer ook heel erg verbaasd, nog steeds wel maar niet zo heel erg als in het begin…..

   ja ik ook, het verrassingseffect ervaar ik graag 😉

   Dacht dat het leuk was voor mensen die het nog niet kenden…. en dat heb ik dus goed gedacht 😉

  • ♫ Mel☺dy ♫ says:

   ah mooi…..
   ja absoluut

   ben blij te lezen dat jij maar ook anderen dit toch al eens eerder gezien hadden…

   btw: mail met fiets ontvangen?

  • ♫ Mel☺dy ♫ says:

   Welkom thuis dan maar als eerste.
   Dat een reactie later komt vind ik totaal niet erg hoor, vind het al fijn dat er reacties komen.
   En zolang die nooit uit een gevoel van verplichting geplaatst zijn is het helemaal goed!

   Die bal neerleggen lijkt me geen goed plan, dan stopt de muziek en dat kan nooit goed zijn 😉

   Dank je wel dus, groeten terug.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.