~ LUISTERIJ ~·Zwijmelen-Op-Zaterdag

Zwijmelen op Zaterdag #417

Zwijmelen op Zaterdag ~ 417 ~ 14 november 2020
~ 4 = Tasja 01-02-2020 (vanaf nr. 376)
~ 3 = ikzelf 20-07-2019 / 25-01-2020 (nr. 348 t/m nr. 375)
~ 2 = Trees 11-11-2017 / 13-07-2019 (nr. 261 t/m nr. 347)
~ 1 = Marja 17-11-2012 / 04-11-2017 (nr. 1 t/m nr. 260)

 

Talent van eigen bodem komt mi altijd veel te weinig aan bod.
Muziek in onze moerstaal zo mogelijk nog minder…
Kortom, een provinciegenoot die al jaren aan de weg timmert.

 

30 Geluchte Hartjes op “Zwijmelen op Zaterdag #417

     1. Dat hoeft niet eens want soms “hoor”je ze alleen maar en doet het er niet toe hoe ze er uit zien. Maar er zijn zéker goede Nederlandstalige . O wacht, een voorbeeld, de zanger van “de Dijk”vind ik een griezel maar zijn nummers vind ik geweldig. Maar soms klopt alles , zoals bijv. bij Robert Long, dat is dan mooi meegenomen;-)

 1. Mooi liedje, ben niet altijd even goed op de hoogte van het Nederlands lied, vind dit erg lijken op een liedje van André Hazes sr, tekst misschien niet maar melodie wel, dubbeltje valt ineens, geef mij je……..heeft de melodie in het begin ietsje weg van, radio is vaak pet, maar er is 100% NL dus er is nog Nederlands hoop…
  Fijn weekend!!!

  1. Ja die indruk had ik ook maar ja wie was echt de eerste of laatste, geen idee. Geen zin om daar energie aan te verbruiken, die heb ik elders nodig

   Ik luister amper nog muziek … maar soms wel in de auto…

   1. Soms heb je dat met bepaalde nummers dat je iets hoort, waarvan een stukje erg lijkt op een ander liedje, soms kom ik er achter, of laat het simpel met rust, zoals jij al zegt daar steek ik geen energie in, gelijk heb je….doe ik ook…

 2. Mooie stem, fijne beelden van de natuur, het Nederlandse lied van dit genre is niet altijd mijn manier van zwijmelen!! Bij hem klopt het wel! xxxLiefs.

 3. Ik heb niet het hele half uur afgeluisterd :-).
  Ik hou zo van geluk in kleine dingen! Het zijn kleine cadeautjes gedurende de dag.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.