Zwijmelen op Zaterdag

MARJA

Gisterenavond gebeurde aan het eind van de voorstelling van JEANS in Het Isala-Theater in Cappele aan de IJssel iets heel bijzonders en heel speciaals…. Tibisay Mercera, 1 van de huidige castleden, in haar 3e seizoen… werd door haar vriend ten huwelijk gevraagd ….. en ze heeft “ja” gezegd!… Fantastisch natuurlijk!!! Ik wens haar en haar aanstaande echtgenoot alle geluk meer dan van harte toe!

Vanavond krijg ik hopelijk de kans haar persoonlijk te feliciteren na de voorstelling in Theater De Nieuwe Kolk te Assen. Logischerwijs kan ik dus ook niet anders dan een prachtig liefdeslied hier plaatsen. Uiteraard eentje die door een castlid van JEANS gezongen wordt. En ja ik weet het, heb hem al eens geplaatst maar het blijft een prachtig nummer, van een prachtig mens uit JEANS, uit een prachtig seizoen en bovendien natuurlijk met het nieuws hierboven zeer toepasselijk!

20 hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag

 1. Bekend lied. Van wie is de “originele” uitvoering ook alweer? Veel genietwerk vanavond gewenst. Hoop dat je je felicitaties persoonlijk kunt overbrengen.
  Spannend zo’n aanzoek.

  • ♫ Mel☺dy ♫ says:

   Ja he? Het origineel was van Paul de Leeuw…. alweer zo’n 16 jaar oud inmiddels…

   dank je wel hoor, hoop ik ook.

   jah inderdaad, t zal je gebeuren 😉

 2. Ik ben waarschijnlijk niet romantisch genoeg (of misschien wel juist té romantisch) om zo’n aanzoek op het podium voor honderden mensen , te waarderen, niets voor mij ik zou me er zéér ongelukkig bij gevoeld hebben. Maar deze dame is dus heel blij mee 😉
  Je hebt een héél toepasselijke song gevonden!

  • Melody says:

   Tja… ik weet niet of ik het zo zou willen hebben…..denk t niet ;-|)

   JA zij is er erg blij mee, en dat telt he?

   Ja, had veel om uit te kiezen maar deze combi vond ik het mooist.

 3. Elisabeth says:

  Wat een leuke en romantische afsluiting van die avond.Een heel mooi lied en wat zijn deze mensen goed
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

 4. Natasja Coli- Vd Ing says:

  Toevallig klap ik net mijn trouwalbum dicht. Heb het even door zitten bladeren met mijn dochter. Ze vroeg hoe ik ten huwelijk werd gevraagd. Eh… niet??? Op een bepaald ogenblik was het een vanzelfsprekende volgende stap.

  • Melody says:

   ja inderdaad…. over een paar weken zijn wij 30 jaar getrouwd…en inderdaad een aanzoek heb ik ook niet gehad..
   Joop wist van mijn kinderwens…. en dat ik niet ongetrouwd moeder wilde worden…. dus toen het moment daar was zei hij… dan moeten we dat eerst maar ff doen…. 😉

 5. Frederique says:

  Het blijft een mooi nummer. Van deze uitvoering heb ik genoten.

  Wat bijzonder zo’n huwelijksaanzoek. Romantisch!! Ik kan mij jouw voorliefde voor Jeans heel goed voorstellen. Voordat jij er over schreef, had ik er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Maar ik begin ook een beetje fan te worden.Door alle stukjes die jij over ze schrijft, ben ik de muziek erg gaan waarderen.

  Liefs Frederique

  • Melody says:

   Ja zeker weten, het origineel van PdL vind ik ook te gek maar deze van Benny ook hoor.
   Net weer thuis van een fantastische avond bij de club 😉

   Fijn dat je kan invoelen hoe ik dat ongeveer voel… en wat lief van je om te schrijven dat je ook beetje bij beetje fan wordt… Tja, ik ben waarschijnlijk niet de juiste persoon, of juist wel, om het te zeggen…maar ga ze eens opzoeken en laat me dan weten wat je er van vond!

   -x-♥

 6. V☺nnieb says:

  Oeps, ik heb helemaal nooit meer gereageerd op jou ZoZ sorry 🙁
  Ik moet zeggen dat ik deze uitvoering echt heel erg mooi vind 😀

  Liefsssssssssssssss -X-

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.