~ LUISTERIJ ~·Zwijmelen-Op-Zaterdag

Zwijmelen op Zaterdag – 305

Welk meisje / welke vrouw droomt niet ooit op zeker moment van het meest romantische en het meest ontroerende moment waarop zij ten huwelijk gevraagd zal worden? Volgens mij geen enkele. Ook ik ben daar geen uitzondering op geweest vroeger. En ja ik ben getrouwd maar nog nooit ten huwelijk gevraagd. Hoe het toch tot een huwelijk kwam is een verhaal voor een andere keer.
Mijn hoofd leidt me de laatste tijd wel regelmatig naar zo’n moment (inclusief de muziek die ik hieronder plaats maar dan in een andere versie) want er ontstaan allerlei ideetjes inmiddels omdat wij in december onze 35e trouwdag hopen te mogen gaan vieren.

Huwelijksaanzoeken zijn er natuurlijk legio te vinden op het wereld wijde web maar ik wist al welke muziek ik wilde gebruiken dus was het een kwestie van zoeken naar een huwelijksaanzoek op dat specifieke stukje muziek.
Nou is nummer al vaker gebruikt, ook door mij, in deze rubriek maar aangezien het over de Liefde gaat en bij mijn verhaal, past het perfect in deze rubriek dus lijkt me een herhaling eveneens geen enkel probleem, toch?

 

 

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 15 september 2018
~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

14 Geluchte Hartjes op “Zwijmelen op Zaterdag – 305

 1. O néé…. zou je dit echt willen Mel? Verschrikkelijk om er zo’n publieke voorstelling te maken van iets dat dat voor twee gelieven samen is.
  Hoe lekker op de muziek, ik had opgestapt ! En nee, ik ben niet ten huwelijk gevraagd , vroeger groeide gewoon toen naar “als we getrouwd zijn” . Een aanzoek heb ik nooit gemist, ik zou me er reuze ongemakkelijk bij voelen.

  1. Hahaha nee joh, dit niet…. zeker niet… maar een huwelijksaanzoek dat wel, maar zeker niet in het openbaar met tig onbekende mensen om me heen, nee bedankt.

   Jah dat klopt, in mijn versie van ‘vroeger’ ging dat precies net zo…. Ik uitte mijn kinderwens op zeker moment en toen zei manlief, ‘nou dan moet je pil niet meer slikken…..’ en ik antwoordde “ik ongetrouwd moeder? echt niet!!!” …. zijn reactie daarop was ‘nou dan regel je dat eerst maar…’ ehhhhh is geen huwelijksaanzoek of wel

   Ach echt missen….zo erg is het nou ook weer niet hoor, gelukkig niet maar net als jij zou ik me bij de manier zoals in het filmpje ook zeker zeer ongemakkelijk voelen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.