Midnight Walk Assen nr. 10c

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 8 september 2018
~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

Ik schreef al vaker over de Midnight Walk Assen. De 10e editie zal as vrijdag plaatsvinden, zoals ik H I E R al benoemde. Alle voorgaande edities waren altijd weer alleszins verrassend, zowel leuk als niet-leuk. De sfeer is altijd prima, 1000-en mensen die samen wandelen, met elkaar praten, zingen, dansen en wat al niet meer gedurende vele uren, zo tussen 20.00 en 00.00 uur.
De route verschilt elk jaar, soms kom je bekende delen tegen maar dat drukt de pret totaal niet, en altijd zo rond de 7-10 km. Onderweg kom je van alles tegen, zowel hapjes en drankjes als tal van optredens van de meest uiteenlopende artiesten en muziekgenres.
Ik verdiep me nooit van te voren in wat er zoal komt, al ontgaat de geruchtenmachine mij natuurlijk niet compleet.
En dus geef ik jullie vandaag een voorproefje van 1 van de acts die er as vrijdag zal gaan optreden…
Eerlijk gezegd weet ik zelf niet wat ik ervan vinden moet… ik wil nog niet een oordeel vellen adhv filmpjes, ik wacht even af hoe ik het aankomende vrijdag ervaar, ben in ieder geval wel heel benieuwd want ik krijg wel de indruk dat ze weten hoe sfeer te scheppen.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. mogge Melody
  nou die weten er een goede sfeer in te brengen , dat is op zeker
  smaken verschillen , dat er zal altijd voor en tegen zijn van wat je zoal tegen komt
  fijn weekend groet

  • Goedenavond Karel

   Ja die indruk heb ik ook……nog enkele dagen wachten, dan zal ik het weten uit eigen ervaring.

   Dank je wel… beetje erg (te) druk momenteel maar oke dat overleven we ook wel weer.

   JIj ook, zwaaaiiii

 2. Top! Top! Top!
  Konden Hulken zijn
  Hik!
  Niet onder de rokjes kijken, hé?

  • 😉 ALs ik de kans krijg zal ik er zelfs onder duiken om foto’s te maken, die stuur ik je dan wel via de app dus hou je foon maar in de gaten vrijdagavond grijnsssssssss
   Als ik betrapt wordt ofzo, zeg ik wel dat ik stoned ben van cbd

 3. Proost! En: geniet ervan!

 4. Ze kunnen in ieder geval goed spelen en ze weten wat sfeer maken is zo te zien. Klinkt lekker hoor, geen drie uur lang natuurlijk maar even zo veer een nummer.

 5. Klinkt alsof ze in India gewest zijn, het begin tenminste. Ze weten de boel goed op stelten te zetten. Best lekker als je aan het wandelen bent.

 6. Geweldig! Celtic muziek. Ik wens je heel veel veel plezier vrijdag.

  Liefs Joanne

 7. Niks voor jou dit, maar wel leuk! Je hebt toch wel getraind hè? 😉

 8. Die zijn al een tijdje bezig, zo hebben ze wel geleerd om sfeer te scheppen. Bij die intro hoorde ik niet alleen AC/DC’s Thunderstruck voorbij komen, maar ook Paint it Black van The Rolling Stones. Misschien zat er nog wel meer in…
  Ze komen waarschijnlijk “live” het best tot hun recht.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.