Zwijmelen op Zaterdag – 300

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 11 augustus 2018 ~ 299
~  voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

Toegegeven; ik ben geen man…, ik werd 50 jaar na hem geboren…, en de reden waarom verschilt…, maar dat wat hij hieronder doet, doe ik ook… en plezier dat ik heb, minstens zo groot, zo niet meer, dan hij heeft.

Ten eerste natuurlijk omdat ik prima in mijn vel zit, fysiek niet 100%, mentaal ook niet, maar zo rond de 75 en 99, ervaar ik die scores al verre van slecht en dus heb ik alle reden om te doen wat hij deed 10 jaar voor ik geboren werd… nu dus 66 jaar geleden!

Ik kan het zelfs letterlijk doen want de laatste 2 dagen valt er veel van dat natte goedje uit de hemel, wat een zaligheid. De aarde zuigt het op alsof het denkt dat het na nu niets meer zal krijgen. Het is ook nog lang niet genoeg voor de aarde om weer bij te tanken maar het begin is er. Wat mij betreft, ik ben er blij mee want a) ik hou van regen en b) de hitte is weer voorbij zodat ik weer ‘gewoon’ naar buiten kan en onze honden natuurlijk ook want zelfs die, inclusief logeehond, krijgen er nu geen genoeg van terwijl die normaliter bij regen ons aankijken alsof we gek zijn als we aanstalten maken om met regen naar buiten te gaan en hen mee te nemen glimlach.

Kortom… een alleszins zeer toepasselijke stukje muziek en film… en eentje die ik altijd al met veel plezier bekijk en beluister.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

28 reacties

 1. mogge Melody
  dus jij liep gister zo door de stad hihi , en kwam er een agent ook ff vragen wat je aan het uitspoken was 🙂
  we hebben nog wel wat van dat goedje nodig , maar niet vandaag , want ik ben weer aan den wandel
  geniet de dag

 2. Dag Melody,wat mooi gezegt van jouw,mijn dag begint goed,laat de regen maar komen hoor.ga nu maar wat bij lezen vandaag hier.
  Groetjes Ivonne

 3. Leuk Melody, we hebben hier ook de nodige nattigheid gekregen, maar ik heb er niet gedanst.

 4. Heerlijk toepasselijk! Ik danste er niet in, maar ik wandelde door die warme regen en genoot!

 5. Blij je blij te zien!
  Grappig, ik reken ook in procenten net als jij.
  Mentaal zit ik op 98%
  Fysiek als Hulk 140% en die andere Jan 95%

  • 😉 Ja ik ook want dat is erg handig….

   Fysiek zit ik ook vrij hoog…. omdat ik veel energie heb… maar ja t gewrichtenstelsel geneest niet dus dat zet er wel de rem op maar gelukkig kanik wel veel meer dan voorheen.

   Wat heerlijk he…. wat een leven hebben wij nu he?

 6. Dat is pas een “evergreen”, in alle betekenissen van het woord want de regen maakt inderdaad alles altijd groen. Ik ben blij dat de regen toch in hoofdzaak in de avond en . nacht is gevallen hier. Ik heb er dus biet in gedanst al ben ik voor de natuur wel heel blij met de regen.

 7. Dit hadden we wel ff nodig ja. We liepen zelfs buiten met die regen maar mij hoorde je niet. Regenjas aan en door. Heerlijk zo’n bui op de kop en je muziek ook heerlijk. Blijf hem mooi vinden.

 8. Dit blijft gewoon leuk om te zien en te horen. Ik heb weinig moeite gehad met de warmte maar nu het minder heet is vind ik het ook wel prettig . Wel blij met de regen want dat heeft de natuur heel hard nodig .
  Groetjes Elisabeth

 9. Wat een heerlijk stukje muziek! Ik heb ook genoten van de regen hoor! Het werd een keer tijd. Heb geen hekel aan het weer, hoe het ook is, alleen sneeuw vind ik niet fijn. Alleen mooi om naar te kijken. Dank ook weer voor je bijdrage aan deze 300e keer Zwijmelen op Zaterdag! Liefs en een mooi weekend! XXX

  • 😉 Ja he. Geloof ik gelijk hoor… ja nou en of. Helemaal mee eens….sneeuw is alleen leuk om te zien en te fotograferen, niet om erin te moeten lopen enzo

   Graag gedaan hoor, volgens mij heb ik er nooit eentje gemist 😉

   KNuffel xxx dank je wel jullie ook.

 10. Heerlijk hè, de regen. 300 keer zwijmelen! Ik doe helaas niet meer mee, maar ik blijf jullie volgen.

  Liefs en een knuffel, Joanne

 11. Ik heb mijn blog verwijderd.

  Liefs Joanne

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.