Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 298
~  voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

Sommige mensen kruipen ooit in je hart om het nooit meer te verlaten, een deel daarvan neemt zo’n omvangrijke en indrukwekkende plaats is dat ze ‘elke’ dag aan hem/haar/hen denkt en zij dusdanig sterk aanwezig zijn dat je ze bijna letterlijk kunt zien/horen/voelen. Zulke mensen heb ik natuurlijk ook in mij…

Wie nou echt de oorspronkelijke eerst-uitvoerende-artiest was… daarover zullen de meningen verdeeld zijn maar dat dit nummer veelvuldig gecoverd is weten we allemaal… Ik vind het een prachtig nummer en plaats hier een paar versies… ben eigenlijk wel benieuwd welke versie jouw voorkeur heeft glimlach.

 

 

 

16 Hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag – 299”

 1. Ik ga voor de omgekeerde volgorde van jou, dus met stip op 1 Willie nelson, op 2 Elvis omdat het nou eenmaal jeigdsentiment is én de prachtige muziek die er bij zit, met Buble heb ik helemaal niets, is me te gladjes die zanger , niet zo doorleeft als Willy;-)

 2. Dat heb ik ook. Dat sommige mensen een plaatsje in je hart veroveren om er voor altijd te blijven. Dat hoeft niet altijd familie te zijn. Soms komt er iemand op je pad die je meteen in je hart sluit.
  Maar er zijn ook mensen die dat plekje kwijtraken.
  Ik geef de voorkeur aan Elvis. Omdat het mij terug brengt naar de begin jaren van mijn huwelijk. En ik met Hubbie ‘s nachts naar de films van Elvis ging.

  Liefs Joanne

  1. 😉 Ja dat zal wel…. maar ik vind dat niet belangrijk genoeg om het op te zoeken, ben te lui….zeker met dit baggerweer van de laatste weken.

   Prima keus hoor…. Brenda ging ook mij door het hoofd maar ik vond 3 versies wel genoeg…. keuzes maken moest ik 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.