Zwijmelen-op-Zaterdag-295

Zwijmelen-op-Zaterdag-295

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017)
~ 295 ~  voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

7 juli is het vandaag… dat maakt dat het gisteren de 6e was… een dag waarop ik met een colaatje een toost naar ‘boven’ uitbracht en iemand feliciteerde met zijn 70e verjaardag. Helaas mag ik die persoon niet meer in levende lijve feliciteren al hoe graag ik dat ook zou willen hebben doen. Mijn ‘grote’ (in omvang, niet in lengte) knuffelbeer Karel. Zijn leven eindigde op 30 juli 2015, alweer 3 jaar geleden, zoals ik toen HIER beschreef.  Het jaar dat Jeans met haar 25e jubileumshow zou gaan toeren, het seizoen waar we met velen, dus Karel ook, al zo lang naar uitkeken omdat er veel speciale verrassingen op het programma stonden. Het seizoen dat Karel tot veler groter verdriet niet mee mocht maken omdat het een kleine 2 maanden na zijn overlijden startte. Een jaar later in september volgde Edwin hem, enkele anderen van Jeans waren hem al voorgegaan, ik stel me voor dat ze met zijn allen rondom een tafel zitten met gebak en veel andere lekkere dingen en in mijn hoofd hoor ik de stemmen en hun zo kenmerkende schaterlach-geluiden.

Karels lievelingsnummer was deel van die jubileumshow en Nigel voerde het iedere keer weer fantastisch uit, ondanks de vele constant meespelende emoties. Nigel en ik hebben elkaar nooit aangekeken tijdens dit nummer, achteraf hebben we het daar wel menigmaal over gehad, dat kon gewoonweg niet omdat we beiden dol op die man waren. Een onvergetelijk mens was hij, en niet alleen voor mij!

Kortom… ik ga nu in de herhaling want ik plaatste dit al eerder, ik hoop maar dat jullie me dat niet kwalijk nemen. De kwaliteit is verre van goed in dit filmpje maar ja dat zij dan zo, ik ben blij dat het bestaat en online staat zodat ik het niet alleen kan delen maar ook kan beluisteren wanneer ik dat maar wil en ik betwijfel totaal niet dat ik daarin niet de enig zal zijn.

12 gedachten over “Zwijmelen-op-Zaterdag-295

    1. Goedemorgen Karel

      Ja inderdaad…. al zegt het mij natuurlijk heel veel meer dan iemand die hem noch deze voorstelling kende.

      Gaan we maar gewoon voor, vind je ook niet ?

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: