Zwijmelen-289

 

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017)
~ 289 ~  voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

Dat onze tv elke dag veel aan staat is al wel bekend… manlief zet ‘m alleen maar uit als ie naar zijn werk gaat of naar bed.
Er komt dan altijd wel muziek voorbij en het gebeurt dan ook regelmatig dat iets me opvalt en raakt, aangenaam raakt. Veelal herken ik niet de artiest noch het stuk muziek dat ik hoor maar ik pak dan meestal wel gelijk mijn foon en maak een notitie van enkele woorden die ik dan later weer opzoek. Zo ook bij mijn bijdrage van vandaag. Vraag me niet in welk programma ik het hoorde, dat sla ik namelijk niet op, niet in mijn hoofd en ook niet op mijn foon glimlach. Zo ontdek ik dan soms ook artiesten waar ik nog nooit van gehoord heb… in dit geval dus de 54-jarige Ron Sexsmith, in Toronto Canada wonende singer-songwriter.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

28 reacties

 1. mogge Melody
  nu dit mag ik wel horen , maar ik zou er de tv niet voor aanzetten 🙂
  fijn weekend groet

 2. gewoonzoalsikben

  Moooiiiii

 3. Ik ga zonder meer meer voor Kermit;-)

 4. Leuk dat je het gevonden hebt, die muziek die je ‘ergens’ hoorde. En een mooi stuk ook nog. (uiteraard zou ik bijna schrijven).

 5. Nooit van gehoord maar wel mooi.

 6. Zijn stem en muziek lijkt een beetje op Tim Knol. Z’n cd draai ik wel eens in de auto. Ik doe precies hetzelfde als jij: een paar woorden noteren en dan naderhand opzoeken. En dan zeggen velen dat vroeger alles beter was….
  Liefs en een knuffel ♥

 7. Herkenbaar, dat van die TV, met het verschil dat manlief hier altijd met de TV aan in slaap valt en dat de TV pas uitgaat als hij al lang slaapt.
  Ik vind het een drama.
  Maar… er zijn programma’s fijn om naar te luisteren (ik kijk zelden mee, maar hoor veel als ik andere dingen doe in de huiskamer) en er zijn vreselijke dingen om naar te luisteren (formule 1, voetbal, schietfilms). En soms komt er idd een juweeltje voorbij.
  Mooie zwijmel.

  • 😉
   Veel programma’s zijn inderdaad drama… en ja dus ben ik het helemaal met je eens over die troep die jij noemt…. jammer dat geen enkele tv-provider jou de vrije keus laat in welke zenders je wel of niet wilt ontvangen… dan gingen er hier gelijk een heel hoop weg

   Ja klopt, dat dan weer wel ..

   Dank je wel.

 8. Er staat in beeld dat het BBC Four was 😉
  Ik vind hem een beetje saai zingen, en ook niet zo heel stemvast, maar dat kan aan mij liggen. Ik heb ook niet zo heel goed naar de tekst geluisterd…

  • Deze opname ja…. maar waarin ik een deel van dit lied hoorde, weet ik niet meer helaas… dus weet ik ook niet meer op welke zender.

   Ik had dat ook wel maar kreeg ‘t idee dat dat opzettelijk zo gezongen werd… hoeft ook niet toch, niks moet hier, alles mag 😉

 9. Ben er niet weg van… hij laat steekjes vallen, of ligt dat aan mijn gehoor 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.