Zwijmelen op Zaterdag – 288

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017)
~ 288 ~  voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

Pinksteren… het feest van de uitstorting van de Heilige Geest… oftewel de start van het Christelijk geloof… dat ik dus kies voor iets religieus is logisch. Er is genoeg om uit te kiezen maar… wat ik kies heeft ook een reden, een heel belangrijke reden.

Al 2 weken zweef ik tussen hoop en wanhoop en kan ik God Zij Dank kracht en moed uit mijn geloof halen. Enkele dierbaren liggen in het ziekenhuis, enkelen liggen ziek thuis en weer 2 anderen waren thuis te wachten op de dood. 1 van die 2 is woensdagavond overleden. Bij geen van de zieken is het iets eenvoudigs noch simpel geneesbaar. Er is dus veel onduidelijkheid en dus ook veel zorg. In mijn zorg om hen ervaar ik ook dankbaarheid voor het feit dat ze de best mogelijke zorg krijgen en dat het hen, naar omstandigheden uiteraard, zo goed als maar immers mogelijk is gaat.

Mijn keus viel dus op een nummer waarin die emoties van mij verborgen liggen. Het is een overbekend lied dat ontelbare interpretaties en versies kent. Ik deel echter een speciale versie met jullie…

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. Met de stemmen zit het wel goed, maar ik vind het een beetje “eng volwassen” kindertjes. . Sterkte met alles dat er om je heen gebeurt.

  • Ja dat ben ik dan weer wel met je eens… maar ja chinezen hè… ligt in hun cultuur om iets zo perfect mogelijk te presenteren….

   Dank je wel, komt goed, mijn stabiliteit komt nu zeer goed van pas.

 2. Sterkte Melody, dat zijn zware tijden.

 3. Ik krijg kippenvel als ik het hoor, erg ontroerend, ook al is het inderdaad een beetje erg Chinees om die kinderen zo volwassen te laten zingen. Desalniettemin is het prachtig en ik kan me voorstellen dat je het in deze omstandigheden hebt gekozen.
  Sterkte de komende tijd!

 4. Ongeloof hoe mooi de kinderen kunnen zingen. Draai het maar vaak; het geeft je kracht.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd…
  Dag allerliefst muziekmensch ♥

 5. Heel,veel sterkte met al deze narigheid. De muziek past er gek genoeg perfekt bij.
  Ik hoop dat je de kracht zult hebben om dit allemaal goed te doorstaan.

 6. Mooie song, al hoor ik het inderdaad liever van een niet zo perfecte volwassen zanger of zangeres die de tekst ook doorvoelt.
  Mooi te horen hoe je geloof je kracht geeft. Onbetaalbaar.

 7. Sterkte met alle zorgen… Mooi dat je kracht kan halen uit je geloof.

 8. Sterkte met al dat leed om je heen…
  Die stemmen passen inderdaad erg goed bij elkaar. Al die Chinese tekens, en dan toch zulke jonge kinderen die in het Engels zingen, dat maakte me wel nieuwsgierig. Even zoeken, en ik las dat hij Canadees is, en zij komt uit Hongkong – dat verklaart wel iets:
  https://www.littlethings.com/celine-tam-jeffrey-li-kids-china-you-raise-me-up/

  • Dank je wel.

   ik had zelf ook enige info opgezocht inderdaad… en natuurlijk dat dit ook weer 1 van de klassieke voorbeelden is van hoe in bepaalde culturen de kinderen gedrild worden om een perfecte perfomance te geven…

 9. Een prachtige keuze! Ik heb dezelfde uitvoering in juli 2016 geplaatst. Zo mooi en ontroerend! Sterkte Mel, met al dat ziek en zeer om je heen! XXX

  • Dank je wel. Ohja dat zou kunnen, dat onthou ik niet helaas en ik ben te lui om dat op te zoeken elke week 😉

   Dank je wel, komt goed met behulp van jeweetwelwie en jeweetwelwat 😉

   xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.