Zwijmelen op Zaterdag

MARJA’s

Nog 7 weken… of om precies te zijn 6 weken en 6 dagen…wachten voor ik de 1e try-out van JEANS-23 Wings of Dreams mag gaan bewonderen. Een nieuwe show, enkele nieuwe castleden, een nieuwe samenstelling in de band…alles bijna helemaal anders, meer dan voorgaande jaren. Enkele vaste en terugkerende gezichten zijn er meestal wel maar dit jaar is dat anders. Een castlid die al sinds show 12 “A Selection” aanwezig is zal er niet meer bij zijn, althans niet voor het oog van het publiek op de planken. Zij is wel betrokken bij de show maar achter de schermen. Op de planken zullen we haar dus helaas niet meer letterlijk horen noch zien, jammer hoor!!! Dit omdat zij nu zwanger is en in november hoopt te bevallen van een prachtige en gezonde baby. Er zijn talrijke nummers te vinden waarin zij solo schittert maar uiteraard ook met een deel of de gehele cast. Niet zo’n gemakkelijke keuze dus om jullie te laten zien waarom ik deze dame zo bewonder… na lang nadenken koos ik voor twee nummers waarin zij toch ook een deel solo bezig is….

Jeans-21-Grown Up

Jeans-18-Never can say goodbye

12 hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag

 1. Het eerste nummer wint het bij mij , het meest door de muziek maar de stem van de dame mag er zéker ook zijn .
  Bij het tweede nummer zou ik toch voor het origineel kiezen maar dat was ook zón dijk van een uitvoering r dat het niet te evenaren is !

  • Melody says:

   Dat vind ik lief van je, dank je wel.

   Jah absoluut….. Met Jeans wordt het al 15 jaar
   Periode tussen maart en september op de proef gesteld 🙂

 2. Klikkerdeklik en dan heb je opeens een megaflashback naar de kantine van je middelbare school. Waar ik de concierge omkocht (broodje kroket) en dit nummer zo hard als de tv kon mocht zetten. *headbang*

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.