Trees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) 269
Voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

In 1966 werd de film Sound of Music razend populair en nog steeds draaien wereldwijd theaters de musicalversies. Ook in Nederland heeft deze musical al 2x een lange tijd gespeeld. In 1963 voor het eerst, in 2004 voor de 2e keer en in 2014 voor de 3e keer. De film kende als hoofdrolspelers Christopher Plummer (1929) en Julie Andrews (1935). De actrice die Lisl, Charmian Carr, speelde overleed in september 2016, de actrice die Louisa, Heather Menzies, speelde overleed afgelopen 1e kerstdag. De dames waren respectievelijk 73 en 68 jaar.

Kortom… mijn keuze van vandaag, RIP voor beide dames maar ook omdat ik heel mooie herinneringen koester aan deze film en musical, van de laatste met name de 2e versie omdat daar een paar castleden in speelden waar ik fan van was en nog steeds ben en zelfs van mag zeggen dat ik ze persoonlijk ken, 1 ervan zelfs vriend mag noemen glimlach, en die vriend hoop ik as. donderdag in Antwerpen weer te mogen knuffelen!

22 Hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag – 269”

 1. Ik ben blijkbaar een van de weinigen die deze film en muziek niet echt leuk vind .Ik heb zelfs de film nooit helemaal gekeken .Dus sorry dit keer niet mijn smaak.
  Fijn weekend ,Elisabeth

 2. Deze film zag ik voor het eerst in de bioscoop. Dat was toen ik nog in het Sophia was.
  Ik vind het nog steeds een leuke film. Dat-ie gedateerd is, maakt niet uit.
  Vooral het begin van de film is mooi wanneer de camera boven de bergen opnames maakt.
  Bijna niet voor te stellen dat Lisl 73 geworden is…
  Liefs en een knuffel ♥

  1. Ik weet het me niet meer te herinneren wanneer ik hem voor het eerst zag.. weet wel dat ik het enorm indrukwekkend vond toen… nee inderdaad niet dus.

   ja…daar krijg je toch soort van “Heidi-heimwee” van? 😉

   ongelofelijk ja, vind ik ook hoor.

   knuffellxxxx

 3. Emo-film in optima forma. Daar is op zich niets mis mee, maar ik ben het blijkbaar ontgroeid tot… En dat eeuwig herhalen op bepaalde momenten in het kalenderjaar… Kwaliteit in zijn genre, dat wel!

  1. haha herkenbaar hoor… die herhalingen op zekere tijdstippen in het jaar kijk ik dus ook niet , net als die sissiefilms en home-alone eetc

   Daarover zijn we het dus ook eens 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.