Trees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) 265
Voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

Ja hoor, natuurlijk… na DIT en DIT kan ik onmogelijk anders. Als je die blogposten gelezen hebt zal mijn bijdrage voor vandaag geen verrassing zijn vermoed ik glimlach. Inmiddels is het bijna zaterdag, terwijl ik dit schrijf, het is al zaterdag of later als jullie het lezen… ik ben er nog helemaal vol van. Elke herinnering en gedachte aan donderdagavond roepen de kippenvel weer op.

Het Lion King – Ex-Jeans- 5-tal: Naidjim Severina, Gaia Aikman, David Gonzales, Maarten Smeele & Nigel Brown:

38 Hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag – 265”

 1. Wat prachtig dit spektakel en ik kan me voorstellen dat jullie genoten hebben .Voor mij zou die mensen massa en harde muziek teveel van het goede zijn ,en dan is zo’n filmpje mooi om te kunnen zien .
  Fijn Weekend ,liefs Elisabeth

  1. Ja onbeschrijflijk en indrukwekkend.

   Nog niet zo lang geleden zou ik hetzelfde gezegd hebben, had me er na een aantal jaren ook al bij neergelegd maar gelukkig heb ik tegenwoordig een wondermiddel en leef ik weer … met zin zelfs. Hopelijk kun jij dat ook snel weer zeggen vanuit je ♥.

   Dank je wel, liefs terug en hetzelfde gewenst natuurlijk.

 2. Jaren geleden deze musical gezien, samen met dochter en kleindochters. We hebben het er soms nog over. Indrukwekkend! Snap dat je er nog helemaal vol van bent. Geniet van je (trouw)dag.

  1. Ik weet het… dat kan ik me dus ook helemaal voorstellen. Haha ja jij snapt dat wel.

   Doe ik hoor, ik kijk tegen een mooie bos rozen aan die op een heel speciale vaas staan, die ik van jeweetwel kreeg 😉 Passen perfect bij elkaar, je had een vooruitziende blik glimlach.

  1. 😉 Haha dat snap ik helemaal… als ik kon stapte ik nu in de auto en reed erheen, ga je mee? glimlach

   Dank je wel, doe ik volop met die rode rozen voor mijn neus 😉

  1. 😉

   Wat denk je er dan van als je dit 2x 5 kwartier ongeveer over je heen gedenderd krijgt… en extra als ‘bekende’ oogjes de jouwe raken en je bepaalde dingen dan van elkaar begrijpt omdat je elkaar ‘kent’…

 3. Je bent er inderdaad nog helemaal vol van. Dat heb ik ook soms met een musical, maar echt niet altijd. De Lion King is prachtig gedaan!
  Gefeliciteerd met jullie trouwdag 🙂
  Liefs XXX

  1. Ja klopt 😉 Ik ook wel eerder maar dat is al heel lang geleden… bij Elisabeth en bij Les Miserables en bij Anatevka… de vele anderen niet dus.

   Dank je wel, xxx liefs terug

 4. Wat ziet je weblog er heerlijk uit, al helemaal ik kerststemming. Dank je voor je lieve inzet voor Robbie. Dat waardeer ik enorm.
  Laifs,

 5. Sorry, mijn toetsenbord doet heel gek, soms komen er heel andere letters dan ik wil en dan vergeet ik ze nog wel eens te veranderen 🙂

 6. Waarom verbaast mij dit niet? Voordat ik op je linkje klikte wist ik het al. Iets van de Lion King.

  Wat een spektakel. Ik kan mij voorstellen dat je ervan genoten hebt en nog vol van ben.
  Nagenieten.

  Liefs Joanne

 7. Ik gun je mijn portie genieten er bij, want aan mij is het niet zo besteed, ondanks alles wat er uit de kast gehaald is. Misschien zit er ook wel een beetje Disney-allergie bij, als het om iets anders dan sommige strips gaat: in wachtkamers zoek ik altijd of er een Donald Duck ligt. En dan vind ik het sneu als ik aan de beurt ben voordat ik ‘m uit heb…

 8. Sinds ik begonnen ben met een opleiding tot coupeuse droom ik van een baan in een musical als the Lion King. Je zou die kostuums mogen maken/ontwerpen.
  Ik zwijmel dus mee, deels op een ander vlak 🙂

  1. Dat kan ik me heel goed voorstellen… solliciteren dan maar 😉

   Nou is bij die producent vaak alles tiptop in orde, het mag wat kosten.

   Maar bij de ‘kleinere’ producties, producenten met ‘kleinere’ beurs is vaak veel mis, dus ik denk dat als je een zorgvuldige werkhouding hebt en flexibel bent je best kans maakt op een baan in die wereld…

   Haha zwijmel maar ook op dat vlak mee hoor 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.