Trees

Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017)

Voorheen bij  Marja (sinds 17-11-2012) 

Afgelopen dinsdag overleed op 67-jarige leeftijd David Cassidy, een idool van veel vrouwen, vooral ten tijde van zijn rol in The Patridge Family. Ik herinner me nog wel beelden van die serie, het speelde in de 70-er jaren ergens… Wikipedia vertelt dat het tussen 1970 en 1974 was. Ik was dus toen 8 – 12 jaar jong, alhoewel ik morgen heus niet het juiste aantal ga uitblazen mag ik er wel 43 bij optellen, jeetje, zo lang is het toch nog niet geleden? Ja dus, wel dus. Hoe dan ook… David werd maar 67 jaar en overleed na een ernstig ziekbed. Veel te jong natuurlijk. RIP David Cassidy!!  Ik herinner me hem eigenlijk ‘alleen’ maar van die tv-serie, ik was toentertijd kennelijk nog te jong om er dusdanig fan van te worden dat hij in mijn persoonlijke beleving een tieneridool voor mij werd.

34 Hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag – 263”

 1. mogge Melody
  ja veel te jong overleden
  ik heb die groep nooit zo gevolgd
  jij als jong meisje waarschijnlijk wel 🙂

  hier was het zo te zien een heldere en koude nacht , geen wonder dat ik sliep tot half 8 hihi , lekker hoor
  nu koffieleuten en verder zie ik het wel
  geniet de dag

  1. Goedemorgen Karel

   Jah, helaas, zoals zovelen al voor hem en ook hier weer tgv een afschuwelijke ziekte.

   Nee niet echt, al zag ik die tv-serie wel altijd geloof ik tenminste

   Koud? Gevroren hier, stond me ongans te krabben op mijn autoruiten om 6.30 grrrrrrr

   Ga ik doen, straks visite voor mijn verjaardag en natuurlijk aandacht voor het sinterklaasspel dat vandaag van start ging.

   1. zijn al vele artiesten uit mijn tijd heen gegaan , en ik vermoed de meesten door K
    jij dus druk met ijskrabben
    en ook met visite en de Sint en Piet
    nu die zag ik vanochtend ook al 🙂

    slaap wel groet

    1. Ja inderdaad..ook mijn tijd 😉

     Ja dat ook nog eens… bah

     Ja klopt… en zo meteen de auto in, heel de dag de hort op.

     Niet gelukt zoals ik graag had gewild, veel wakker door t hoesten bahhh
     Wens jou een betere nachtrust toe en natuurljik een heel fijne zondag.

  1. Zoiets herinner ik me ook inderdaad

   haha ja eigenlijk wel hè… maar ja wel een goed tijdsbeeld van toen

   Baai de weej… nee hoor… 7 in 2012, 13,14,15,16 = 4 x 52, 2017=47 … bij elkaar opgeteld is dat 262

   1. Hier zet ik toch even mijn commentaar bij. De laatste Zwijmel die Marja deed was nr. 260, en dit is de derde die Trees doet. Het is dus toch echt nr. 263! Laten we nou geen nummeringen door elkaar gooien…

          1. Aha oke… ja dat is een optie inderdaad

           Ik doe dat nnooit, ik volg gewoon mijn gevoel en plaats wat er op dat moment bij past

 2. Nieuwe poging… pfff.. Als er een site al langer open staat en er zijn reacties op geweest die ik dus niet zie en ik de pagina niet ververs, is de reactie weg.. 🙁
  Het is een leuk nummer, maar ik kende het echt niet.
  Fijne zwijmeldag! XXX

  1. Ik ook niet hoor, zo’n megafan was ik nou ook weer niet.
   Ach ja, kennelijk niet zo’n indruk achtergelaten toen. Er waren wel anderen, en totaal andere muziek ook.

 3. Het verschijnsel Partridge Family is tot mijn waarneming doorgedrongen, maar heeft zich niet genesteld bij voor mij interessante verschijnselen. Waarschijnlijk was ik de puberteit al te lang voorbij, en mijn kinderen waren er nog lang niet aan toe. Daarom raakt het mij waarschijnlijk minder dan veel andere mensen die om mij heen overlijden aan nare ziekten en andere oorzaken, zowel jonger als ouder…

  1. Haha ergens dus toch nog 😉

   Leeftijd zal zeker een rol gespeeld hebben, en dan alsnog ook de smaak natuurlijk.

   Dat snap ik wel hoor, de ene persoon raakt je meer dan de andere, dus ook diens (ongeacht oorzaak) overlijden.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.