Zwijmelen op Zaterdag – 262

Trees

Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017)

Voorheen bij  Marja (sinds 17-11-2012)

Ik heb het tot mijn grote spijt nog nooit mee mogen maken maar het staat wel hoog op mijn verlanglijstje… de gedachten eraan alleen al bezorgen mij altijd weer kippenvel…. Ik zie jullie nu de wenkbrauwen fronsen en hoor jullie denken: “waar heeft zij het nou weer over?”… Een flashmob dus!! Gelukkig voor mij staat tjoepje er ‘vol’ mee dus ik ben echt niet de enige persoon op deze aardkloot die daar fan van is… Als je dan eentje vindt die ook nog eens een song uit een musical pakt waar je groot fan van bent, de 2e in mijn top-3 ook nog, en dan die song op heel mooie wijze uitvoert dan is het feest compleet natuurlijk. Deze video had geen deelcode dus plaats ik een foto van die betreffende musical (van de Nederlandse cast van de 2e versie in 2008) en als je op die foto klikt gaat het video wel spelen…

Veel plezier iedereen, heel fijne zwijmelzaterdag en een ♥-verwarmend weekend toegewenst.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

38 reacties

 1. mogge Melody
  een mooie flashmob , ja zo iets meemaken is een kwestie van op de juiste plek op de juiste tijd zijn
  wie weet tref je het eens

  wens je een fijn weekend

 2. Lijkt me zo geweldig om een flasmob mee te maken. Vind deze ook al zo fantastisch. Ik heb er van genoten.
  Goed weekend.

 3. Pffffffff
  Niet mijn ding 😂😂😂

  • haha teveel triggers hè?! Gelukkig kan ik daar tegenwoordig heel goed mee omgaan, voelt wel als een behoorlijke bevrijding maar ja dat hoef ik jou niet uit te leggen

 4. Geweldig om dat mee te mogen maken.

 5. Heb ik ooit van gedroomd, dat mijn kinderen zoiets voor me georganiseerd hadden. Hier voor de deur. Zo leuk! Maar wat klinkt het daar mooi in dat hoge winkelcentrum. Goh ja….dat zou ik nou graag eens willen meemaken.

 6. Prachtige uitvoering van een geweldige musical. Heerlijk!

 7. Geweldig om te zien en te horen .Wat zou ik dat graag ook eens in het echt willen meemaken .
  Fijn weekend , Liefs Elisabeth

 8. We kunnen er alleen maar van dromen. Zeg nooit nooit wie weet maken we het nog eens mee.

  Fijn weekend XXX

 9. pfff, ik zou er kierewiet van worden. Maar wel heel leuk om dit filmpje als Zwijmel te kiezen. Weer een originele inbreng van je!
  Liefs en een knuffel ♥

  • Nog niet zo heel lang geleden zou ik dat ook gezegd hebben… een video kijken ja maar zelf bijwonen, al hoe mooi ik dat ook vind, zou ik niet durven… toen niet… nu wel… met dank aan jeweetwelwat.

   Dank je wel schat, knuffel terug -x-♥

 10. Lijkt me inderdaad heel bijzonder om mee te maken, wát een stemmen trouwens en dat in zo’n open ruimte. Niet mijn repertoire maar evengoed grote bewondering voor de stemmen.

 11. Oh mooi hoor, ik zou daar wel eens door verrast willen worden! Maar dan moet je echt mazzel hebben…
  Liefs XXX

 12. Het lijkt mij geweldig om mee te maken. Ik vind het altijd fantastisch om te zien. Leuke bijdrage. Ik heb genoten.
  Wat heb je trouwens weer een geweldige lay-out!

  Liefs Joanne

 13. Wat een heerlijke galm in dat gebouw!

 14. De enige manier om zeker te zijn dat je een flashmob meemaakt lijkt mij, dat je er zelf een organiseert!
  Dit lijkt me overigens ook typisch Amerika: die zangeres met die “emmer” cola mag wel oppassen dat ze niet begint te boeren als ze moet zingen – de spreekstalmeester bij het jaarlijkse Vliegerfeest alhier spreekt over cola als “bulkwater”… 😉

  • Haha ja daarin kon je wel eens gelijk hebben… maar dat zal er wel niet in zitten ben ik bang.

   Ja dat denk ik ook hoor… ik weet nog uit mijn zanglestijd dat ik dat goedje niet ‘mocht’ drinken van mijn leermeesters

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.