Zwijmelen op Zaterdag – 259

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

255

Gestart op 17 november 2012

Het onderwerp van mijn Zing-Zo voor morgen leidde me naar het onderwerp van vandaag. Grappig wel hoe de menselijke geest werkt… je bent niet specifiek op zoek naar iets en dan komt iets onder je ogen. Gelijk gaat mijn brein aan de slag en poppen zowel de “Zwijmelen” als de “Zing-Zo” in mijn hoofd omhoog. Welke van de twee kies ik dan? Trouwens, waarom zou ik kiezen als ik ook allebei kan doen, onder het mom van “Nee, dan krijg je er 2” hebben mijn bijdrages van vandaag en morgen dus met elkaar te maken, al hoe verschillend ze ook beiden zijn glimlach  Als je morgen mijn Zing-Zo zult zien begrijp je vast wel waarom ik voor vandaag koos voor:

 

Het nieuws van afgelopen dinsdag leidde ertoe dat ik deze blogpost, die al een paar dagen klaar stond, ging aanvullen met onderstaande. Een artiest die wereldwijd toch wel heel veel invloed heeft gehad en dus ook zeker een ereplaats verdient. Zeker nu hij is gaan hemelen op ruim 89 jarige leeftijd. Misschien niet het nummer dat je het eerste te binnen schiet bij het horen van zijn naam maar bij mij dus wel want dit nummer leidt mij altijd weer terug naar mooie herinneringen. RIP Fats Domino.

<

div align=”center”>

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. ze mogen er allebei zijn deze zwijmels 🙂
  ik zet Fats toch op 1
  en laat de sneeuw nog maar ff weg

 2. Keek m’n ogen uit bij dat ballet. Het ziet er allemaal zo luchtig uit maar ik weet – niet uit eigen ervaring, uiteraard – hoe zwaar het is.
  Fats is gaan hemelen dus dat is ook een terechte zwijmel. De ene artiest na de andere ontvlucht het aardse leven. Het is de oude generatie waar wij mee zijn opgegroeid dus ik vrees dat er nog meer zullen volgen.
  Liefs en een knuffel ♥

  • Ja dat snap ik 😉 Ik weet het ook niet uit eigen ervaringen aangezien ik nooit aan ballet heb gedaan maar ik weet wel hoe het is als je danst, heb dat natuurlijk jaren gedaan, en toen ook veel wedstrijden dus ja dat kost wel enige inzet en zweetdruppeltjes

   Ja klopt….wij volgen hen …. ik ook, een terechte vrees.

   knuffellxxxx

 3. Totaal verschillende nummers maar ieder in z’n eigen genre toch toppertjes.
  Fats is natuurlijk jeugdsentiment, wat maakte zijn generatie een verschil met alle muziek die er daarvoor was.

  • Ja inderdaad…dat realiseerde ik me ook toen ik het geplaatst had…

   Ja klopt… en met de generatie erna… al is zijn geneeratie dan niet de mijne, toch is het wel het genre waar ik me qua muziek het meest in thuis voelde, altijd al, nog steeds.

 4. Prachtig dat ballet. Gaat allemaal zo lichtvoetig, zou ik eens moeten proberen! Ha, ha,
  En met je beginfoto ben je ook al helemaal in de wintertijd.
  Fats: geweldige zanger.

  • 😉 Ik zie het helemaal voor me…. de ruimte heb je wel…. zowel binnen als buiten…. Dus ik ga er op wachten dat jij mij de volgende keer in een tutu ontvangt…

   Ach ja past er prima bij toch

   Zeker weten.

 5. Je Fat’s keus kunnen wij waarderen. Je eerste film niet helemaal onze smaak.
  Fijn weekend.

 6. Allebei heel bijzonder. Ben benieuwd naar je limerick.

 7. Mooie foto. Ook je zwijmels zijn prachtig. Het ballet, erg mooi.
  En ja, Fats Domino, een legende. Maar ik heb genoten van je prachtige zwijmels.

  Liefs Joanne

 8. Fats Domino, weer zo’n fenomeen.. Die generatie begint al aardig dun te worden. Een heerlijk nummer!
  Ballet is ook mooi! Liefs XXX

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.