Zwijmelen op Zaterdag – 257

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

253

Gestart op 17 november 2012

Herfst is het, én daar geniet ik volop van!
Zat ik afgelopen zaterdagavond in theater De Flint in Amersfoort bij Purpers reprise van hun show ‘De 4 jaargetijden”, zit ik vanavond in een ander theater bij totaal iets anders, namelijk in het Atlastheater te Emmen bij Jeans. Mijn 1e van dit seizoen nadat de officiële 1e vergald werd door een minipsychose in het restaurant een uur voor aanvang van de voorstelling, in Uden nota bene, dus onverrichter zaken terug naar huis. Hopelijk gebeurt dat vanavond niet!

Hoe dan ook. Herfst dus. Met het prachtige weer buiten van dit seizoen en een kleine link naar een week geleden blijf ik in de klassieke hoek hangen deze keer en kies ik voor de ‘echte’ versie van De Herfst, van Vivaldi uiteraard, die veel meer moois op zijn naam heeft staan en waarnaar ik dan ook graag luister, vooral wanneer ik languit lig, de ogen dicht heb en in mijn uppie thuisben.

UPDATE: 13.30 : ivm omstandigheden gaat de voorstelling van JEANS – Emmen niet door. ;-(

30 hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag – 257

 1. Ik vind de Lente uit dit stuk eigenlijk het mooist. Vooruitkijken naar een nieuwe natuur die begint. Maar ook deze herfst kan ik geweldig van genieten. Mooi!

 2. Heerlijke muziek, in gedachten zie ik de dames en heren aan het hof hun prachtige oude dansen uit voeren, met afgemeten bewegingen en schalkse hoofdknikjes.
  Zo héél anders dan de dansenr van nu die vaak onder troom lijken te staan;-)

  • Haha heb jij dat ook, ja zulke beelden heb ik ook altijd acuut in het hoofd… met name de pruiken zie ik dan goed voor me…

   Ja klopt hoor, ik zie t nu wel eens en vraag me dan af ‘wat ben jij in de vredesnaam aan ‘t doen’ zal wel de leeftijd zijn zeker ;_)

 3. Fijne Klassieker, zou bijna zeggen “kort klassiek”. Ik wacht tot mijn Japanse Kers zijn blaadjes laat vallen, dan kan ik wat takken snoeien. Ook herfst. Nu snoeien, om straks weer te kunnen bloeien.

  • Oh heerlijk. Haha ja dat geloof ik graag.
   Zou bij mijn trouwdag niet tot succes hebben geleid, mijn echtgenoot vindt klassieke muziek niet om aan te horen… beetje muzikale digibeet zo ongeveer 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.