Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

253

Gestart op 17 november 2012

Herfst is het, én daar geniet ik volop van!
Zat ik afgelopen zaterdagavond in theater De Flint in Amersfoort bij Purpers reprise van hun show ‘De 4 jaargetijden”, zit ik vanavond in een ander theater bij totaal iets anders, namelijk in het Atlastheater te Emmen bij Jeans. Mijn 1e van dit seizoen nadat de officiële 1e vergald werd door een minipsychose in het restaurant een uur voor aanvang van de voorstelling, in Uden nota bene, dus onverrichter zaken terug naar huis. Hopelijk gebeurt dat vanavond niet!

Hoe dan ook. Herfst dus. Met het prachtige weer buiten van dit seizoen en een kleine link naar een week geleden blijf ik in de klassieke hoek hangen deze keer en kies ik voor de ‘echte’ versie van De Herfst, van Vivaldi uiteraard, die veel meer moois op zijn naam heeft staan en waarnaar ik dan ook graag luister, vooral wanneer ik languit lig, de ogen dicht heb en in mijn uppie thuisben.

UPDATE: 13.30 : ivm omstandigheden gaat de voorstelling van JEANS – Emmen niet door. ;-(

30 Reacties

      1. Of ik het het mooiste vind kan ik zo 123 niet zeggen, hangt altijd weer af van de bui van het moment dat ik het beluister …
       Het adagio molto is prachtig in zijn eenvoud maar juist daarom zeer moeilijk te spelen.

       Ja klopt, al zou je het niet verwachten, de combi van herfst met verstild, maar het bestaat en het kan… zo mooi.

  1. Haha heb jij dat ook, ja zulke beelden heb ik ook altijd acuut in het hoofd… met name de pruiken zie ik dan goed voor me…

   Ja klopt hoor, ik zie t nu wel eens en vraag me dan af ‘wat ben jij in de vredesnaam aan ‘t doen’ zal wel de leeftijd zijn zeker ;_)

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.