Zwijmelen op Zaterdag 251

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

247

Gestart op 17 november 2012

Vandaag duikt Diederick de grachten van Amsterdam in om 2000 meter te gaan zwemmen voor City Swim voor de Stg. ALS, zoals ik HIER ook al beschreef en waarvoor ik uiteraard geld heb overgemaakt om hem te sponsoren.
Helaas (voor mij dan) verliet hij Jeans op zeker moment om zijn muzikale vleugels elders verder te spreiden, onder andere in de musical over Dorus en in Purper, de laatste gaat in reprise (joepieeeeeeeee) en ik tel alweer de dagen af naar 7 oktober wanneer ik in het gezelschap van 3 anderen naar Amersfoort zal gaan om in Theater De Flint dan weer volop met kippenvel van Diederick te gaan genieten nadat we eerst heerlijk hebben gesmuld in een heel fijn restaurant dat bij het theater om de hoek te vinden is. Nog 35 nachtjes dus… ik kijk er enorm naar uit!! Maar eerst moet hij nog zwemmen en daarbij wens ik hem toi toi toi en ik wens jullie veel luisterplezier en natuurlijk een ♥-verwarmend weekend!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. mogge Melody
  een mooie zwijmel
  als hij kan zwemmen zo goed als zingen
  wordt het een makkie daar in de grachten

  wens je een fijn weekend

 2. Prachtige uitvoering. Ik duim voor zijn zwemprestatie.

 3. In het Frans zong hij mooier dan in zijn eigen taal. Daar vond ik het op schreeuwen lijken. 😉

 4. Mooie man en een mooi goed doel.

 5. Prachtig doel van hem en nu duimen dat hij wint.
  Fijn zonnig weekend xxx

 6. Laat ook mij mijn eigen gang maar gaan. Als ik maar niet hoef te zwemmen…..

 7. Een prachtig nummer, hij doet het niet slecht maar ja, het doorleefde stemgeluid van Ramses is natuurlijk nóg mooier.

  • Ja klopt… er is inderdaad een verschil… ik vind beide versies mooi, Diederick op 1 maar dat zal mede veroorzaakt worden door mijn emotionele belevingswereld rondom hem denk ik.

 8. Zoals je weet heb ik hem in Beverwijk in het theater gezien! Ik vind hem echt wel een ontdekking ja! Ben benieuwd of hij het heeft gehaald. Maar in die grachten zwemmen, ik vind het toch echt goor hoor..
  Fijn zwijmelweekend! XXX

  • Ja klopt… vind ik ook hoor.

   Nou en of ik zou ‘t ook niet doen…. jaren terug in de Waal gedoken bij Kessel-Loo in een actie voor het goede doel bij de Nieuwjaarsduik wat ik moest bekopen emt een dubbele longontsteking dus nee ik ga never nooit niet in de herhaling.

   xxx

 9. Wat een held. Het lijkt me zo goor om te zwemmen in die grachten…
  Geniet van de voorpret Melody!

 10. Mooi nummer en een zeer goed doel. Een vreselijke ziekte, ALS.

  Liefs Joanne

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.