Zwijmelen op Zaterdag 250

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

246

Gestart op 17 november 2012

Afgelopen maandag hoorde ik van het overlijden van een zeker iemand, gelijk gingen in mijn hoofd talrijke luikjes open… de herinneringen aan de schaterlachen die elkaar als salvo’s opvolgden. Zowel mijn ouders als ik waren groot fan, of ik het als kind allemaal begreep weet ik niet meer maar vergeten ben ik hem nooit. 91 jaar is hij geworden… “De hemel heeft er een grappenmaker bij…meer lol daarboven” las ik in 1 van de vele berichten over zijn overlijden. En ja dat klopt wel natuurlijk want hij kan nu weer als vanouds de gekste capriolen uithalen met 1 van zijn vroegere maatjes Dean Martin, die al weer bijna 22 jaar geleden naar boven vertrok.

Zoals wij Nederlanders André van Duin hebben… had de USA Jerry Lewis. Hij werd hoofdzakelijk bekend als “The Nutty Professor” en de komieke kant van zijn bestaan maar ook zijn danstalent is als groots te boek gegaan, een artiest met een veelzijdig talent. Op youtube kon ik te kust en keur om iets te vinden dat ik dan vandaag zou kunnen plaatsen.

Aangezien ik hem toch het ‘beste’ ken als clown, koos ik iets in die setting…

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Ik hoop inderdaad dat hij daar meer lol heeft.

 2. Clowns; op de een of andere manier vind ik na Pipo de Clown geen enkele clown nog leuk.
  Laten we hopen dat hij inderdaad straks niet weer ruzie maakt met Dean aldaar. 🙂

 3. Hij was vroeger voor mij altijd een reden om naar de bioscoop te gaan, dat hebben niet héél veel artiesten voor elkaar gekregen!

 4. Het is weer een bekende artiest die ons heeft verlaten. Maar ik had niks met hem. Ook niet met clowns trouwens, vreselijk. Ik heb best wel humor, maar die humor mis ik denk ik… 🙁
  Fijn weekend! XXX

  • Ja klopt, het zijn ook mensen hè?!

   Dat kan natuurlijk, smaken verschillen nou eenmaal en gelukkig maar ook toch?

   Humor is veelzijdig…

   Dank je wel schatje, jij ook. xxx

 5. Het was een groot artiest en wie weet hangt hij nu eeuwig de clown uit.

 6. Ik ben een beetje bang voor clowns… deze gaat nog wel, maar die hele geschminkte…
  Ik geloof dat dit een beetje van voor mijn tijd is 🙂

 7. ja met Jerry
  is een groots artiest heen gegaan

 8. Ik was hem al bijna vergeten, maar niet helemaal…
  In het begin dacht ik dat ze het over Jerry LEE Lewis hadden: we hadden nog geen TV, maar ik had wel Rock ‘n roll op de radio! 😉

 9. Ik dacht ook eerst Jerry Lee Lewis. Maar deze artiest ken ik eerlijk gezegd niet.
  Maar het filmpje is grappig. Zo te zien een bekend artiest.

  Liefs Joanne

  • :-0 Je zal vast de enige niet zijn hoor…. is geen ramp toch

   Als zijn humor jou aanspreekt zoek dan maar op youtube naar meer… of kijk eens of je ergens zijn films kunt lenen/huren/downloaden of wat ook maar….

   xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.