Zwijmelen op Zaterdag

MARJA

Zoals vast wel bekend is mijn liefde voor dieren erg groot, minstens zo groot als dat mijn liefde voor reclame klein is. Zo heel af en toe komt er reclame voorbij die wel de moeite waard is van het bekijken en beluisteren en dus niet wegzappen.

Sinds enige tijd is er regelmatig een reclame op tv voor het WNF. Een dierendoel dat ik/wij al sinds jaar en dag financieel steun zoals er meerdere dierendoelen door ons geholpen worden. Soms komt het voor dat bij een reclame een stukje muziek gekozen is die het effect van het filmpje enorm vergroot, dat is volgens mij ook deze keer enorm van toepassing. Voor hen die het spotje (nog) niet kennen en hen die geen tv bezitten… het is HIER te bekijken/beluisteren.

Ondanks de noodzaak van de reclame, de nog grotere noodzaak van het bijeen brengen van het nodige geld om dieren in het wild te beschermen en te behoeden voor uitsterven, wat dus eigenlijk allemaal trieste aanleidingen zijn voor deze reclame, is deze muziek ook heel erg mooi qua melodie en de tekst is heel veelzeggend.

Daarom dus vandaag voor mij de keuze voor onderstaand stukje muziek om bij te zwijmelen…zwijmelen over een wereld waarin geen enkel dier meer bang hoeft te zijn noch honger hoeft te lijden, het leven mag leven zoals het bedoeld is en ook elk dier het verdient. Het is nog steeds een Utopie dat het hopelijk niet eeuwig zal blijven!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Prachtig! Ook ik ben sinds die spots van WNF zwaar onder de indruk van dit nummer.

 2. Melody, wat doe je mij hier een groot plezier mee! Ik ken de reclame en vroeg mij af van wie die prachtige muziek was.
  Dankjewel.
  Ook ik ben een dieren liefhebber, al heb ik zelf geen huisdieren.
  Wij steunen wel veel goede doelen.

  Nogmaals hartelijk bedankt voor deze mooie bijdrage

  Liefs Frederique

 3. Omdat ik geen televisie heb, ken ik ook de reclame niet. Het spotje van het WNF is mij dus onbekend, zo ook de muziek erbij.
  Leuk dat je het hier hebt laten horen en ik er dus kennis van heb kunnen nemen, het is een erg mooi nummer.
  Ik ben zelf een groot dierenvriend en ik kan je dromen alleen maar beamen!

 4. Altijd gedacht dat dit van de Kelly Family was, tis al zo’n oud nummer( en wonderschoon, heel goed gekozen bij de WNFreclame)
  Fijn weekend!

 5. Een prachtig nummer dat heel mooi verweven is in dat reclamefilmpje !

 6. Wat zou dat mooi zijn een vredige wereld voor de diertjes .Soms kijk ik naar de foto van onze Mikki op haar”plankje’ in het dierenasiel en krijg ik nog altijd tranen in mijn ogen .Een heel angstig poesje en dan ben ik zo blij dat ze bij ons is.,dat we haar tenminste een fijn leven kunnen geven .Ik ken de tv spot niet omdat ik weinig tv kijk maar de muziek is erg mooi!
  Lieve groetjes Elisabeth

 7. Ik steun het WNF al zo lang dat ik niet eens meer weet hoe lang. 😉
  Het spotje is mooi gemaakt en daar hoort natuurlijk een prachtig, bijpassend nummer bij. 🙂

 8. Het is gewoon een verademing om een filmpje over dieren en de toekomst
  te zien, waarin niet allerlei verdrietige beelden getoond worden, want
  daar heb ik zó genoeg van.

 9. Heel mooi, lekker gezwijmeld!

 10. Dit is o n b e g r i j p e l i j k! En zoveel zeggend en ondanks dat ik aan het werk ben staan de tranen me in mn ogen.

  Dit nummer ik heb ik zo vaak gedroomd net zo vaak als over een sneeuwpop. In een rotte periode toen ik 16 was droomde ik voor het eerst deze twee samen en vond ik ‘The Snowman’ een film die ik heel vaak gezien heb als klein kindje met en bij mn oma. Vond ja, tegenwoordig heb je apps die je zo vertellen wat je hoort, toen kende ik de tekst niet eens. Het is één van de mooiste herinneringen dat ik de film weer zag en alles herkende. Toen ik m’n oma de dvd liet zien herinnerde zij het ook opeens weer en zei dat ze elke winter de gids uitpluisde wanneer en of de film opkwam en mij ermee verraste.

  Nu vele jaren later ken ik het nummer en de film. Het nummer komt regelmatig voorbij en de film kijk ik ‘s avonds als er sneeuw verwacht wordt.

  • Er is inderdaad nog steeds veel te veel dierenleed….. al neemt het gelukkig wel af, zij het dat dat mij veel te langzaam gaat ….. maar ja hoop doet leven.

   Die film ken ik niet, noch de muziek, (denk ik)… misschien toch maar eens kijken dan 😉

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.