Z-o-Z ~ 20.10.18

Bij haar zwijmelbijdrage van afgelopen zaterdag schreef Trees dat zij het erg leuk zouden als de Zwijmeldeelnemers vandaag muziek uit de jaren 60 zouden plaatsen. Nou zal ik wel de laatste zijn die Trees een wens kan weigeren dus ging ik op zoek.

Nou ben ik geboren in november van 1962 dus herinneringen aan muziek van toen heb ik uiteraard niet maar ik dacht… “laat ik eens proberen uit te vinden welk lied een hit was rondom mijn geboortedatum” en ja wat ik vond is echt niet mijn smaak, de uitvoerder overigens ook niet, al plaatste ik 5 weken geleden ook al iets van haar na haar overlijden op 14 september, vandaag dus wederom Anneke Gronloh maar dan met een ander nummer dan de vorige keer.

 

 

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 20 oktober 2018 – ~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

 

Sommigen konden de video kennelijk niet openen… hier een 2e versie.
Ik lees graag of deze het wel of niet doet.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Awww… wad e’n schier wichtje toen nog. En toch ook best een aardig liedje. Jawel.

 2. Ah, de link wil bij mij niet. Jammer dat ik hem nu niet hoor maar ik weet dat ik hem hardstikke leuk vond. Ja en ze was toen nog maar zo jong.

 3. mogge Melody
  Anneke een zangeres uit mijn jeugd , en ik mag haar wel horen
  geniet de dag

 4. Het is niet beschikbaar op de filmpje stond erop. Dus ik kan niet zien. Helaas!!

 5. Heerlijk nummer. Fijn weekend.

 6. Goedemiddag en uiteraard bedankt voor je leuke bijdrage uit de jaren ’60.
  Paradiso, zing het nog zo mee.. Heel leuk!
  Liefs X

 7. Krijg zin om te dansen?

  • Normaal zou ik gezegd hebben: “Nou kom op dan, waar blijf je nou?”
   Maar ja nu even niet want om te kunnen dansen heb je wel 2 meewerkende enkels nodig ipv 1 toch 😉

 8. Dat herinner het me natuurlijk wél, het stond wekenlang heel hoog in de hitparade, maar ik had destijds meer met Pat Bone, Cliff Richards, Elvis Fats Domino en nog heel veel anderen , Nederlands talig kon in die tijd alleen Boudewijn de Groot me bekoren;-)

 9. Getrouwd met een echte indo kwam dit nummer heel vaak voorbij bij mijn schoonouders. Hubbie kon het meezingen en ik ook op een gegeven moment ook. Echte nostalgie. Leuk!

  Liefs Joanne

 10. Hm, ik werkte toen al een paar jaar… 😉
  Ik denk dat een van mijn stiefzussen dit plaatje had, want die had een “koffergrammofoon”. Zo’n hardbaordgeval met een pick-up er in en een luidsprekertje in de deksel. Mono natuurlijk.
  Nee, voor Anneke bleef ik niet luisteren, mij teveel “zwijmelig”, hahaha!

  • 😉 we kunnen het er over eens zijn dat we niet gelijk jong zijn 😉

   Ja die had ik ook… kreeg ik toen ik 12 werd van mijn oom en tante … ik wou dat ik m nog had, zo’n spijt dat ik m niet meegekregen heb toen ik het huis verliet

   Snap ik wel hoor, ook niet mijn ding

 11. O ja, die eerste link was beveiligd tegen insluiten. Er verschijnt bij mij wel een link in dat zwarte vlak om de clip rechtstreeks op Youtube af te spelen. En de tekst dat die geblokkeerd is om op andere websites af te spelen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.