MARJA

Enige dagen geleden hoorde ik dat een mij dierbaar persoon te horen had gekregen longkanker te hebben en wel in zo’n stadium dat behandeling geen positieve effect meer zal hebben. Die persoon heeft ongeveer nog een half jaar te leven. De persoon in kwestie is 1,5 jaar jonger dan ik…. Dat was schrikken, en natuurlijk niet alleen voor mij. Heftig nieuws waarmee je niets kunt behalve je vreselijk machteloos voelen, balend dat je niet kunt toveren!!! Het enige dat je kunt is meeleven met zo iemand en proberen die persoon dan een hart onder de riem te steken…die persoon dat te bieden wat hij/zij van je nodig heeft. Ik hoop daar aan te kunnen voldoen!

Kortom…. nu die persoon inclusief partner en kinderen, heel veel vaker dan anders, logisch natuurlijk, door mijn gedachten wandelt…Kan niet precies uitleggen waarom maar telkens als ik dit lied hoor, of er aan denk, gaan mijn gedachten automatisch naar die persoon….