MARJA

De show van JEANS, die we 2 weken geleden afsloten, was nr. 23. De eerste sinds show 12 zonder Eileen. Eileen ‘verdween’ van het, voor ons fans zichtbare, toneel naar het onzichtbare toneel maar bleef volop bij JEANS betrokken dit vanwege haar zwangerschap, zij beviel in november van haar dochter Vajen. Ook het komende seizoen zal Eileen volop bezig zijn met de voorbereidingen. Samenwerkend met haar ouders, haar zus en haar man en vele andere creatives doen ze weer alles dat ze kunnen om ook de nieuwe show weer op en top in orde te maken.

Sinds show 12 was zij een vast deel van de cast en het was dus ook wel even wennen zonder haar en haar allround vak-vrouw-schap. Er is heel veel muziek van haar te vinden en de keus is dan ook niet gemakkelijk. Mijn keuze vandaag is gevallen op haar versie van Mc Arthur’s Park uit JEANS-13 (2003-2004) waarin Hans Lemmen, Ivar Costenoble, Ger Savelkoul, Roy van de Akker, Mieke Dijkstra, Annemarie Libbers en Chantal de Brouwer haar mede-castleden waren. De band bestond toentertijd uit Jean-Louis Beeren (drums), Martijn Bosma (divers), Olaf Windey (toetsenist), Arjan Beumer, (bas), Ulrich de Jesus (gitaar)

14 Hartenluchtjes op “Zwijmelen op Zaterdag – *2-12*”

 1. Dat mag natuurlijk want als ergens wel geldt dat smaken verschillen (en dat mag ook altijd) is het wel bij dit wekelijks gebeuren 😉 \\Dank je wel, jullie ook.

 2. Wat hebben wij genoeten, hè?Ik genoot vooral van jouw enthousiasme, die helemaal terecht is. Een geweldige show, die ik graag weer eens wil zien. De volgende show, dan.

  Al;s jioj nu een liedje plaatst vasn Jeans, zie ik ons wer in de zal zitten. Het was fantastisch.

  Liefs Frederique

 3. Nou eggg wellll.

  Eh ja mijn enthousiasme is moeilijk in te perken, ik probeer t soms wel maar lukt vaak niet

  Weerzien gaat niet, dat snap je al 😉

  En de nieuwe show gaan we natuurlijk zien, die afspraak staat al vast, heb er zin in hoor!

  _x_♥

 4. Het laatste gedeelte was verkeerd getypt.

  Als jij nu een liedje plaatst van JEANS, zie ik ons weer in de zaal zitten. Het was fantastisch!

  Liefs Frederique

 5. Dit was weer genieten bij je ,geen wonder dat je zo’n trouwe fan bent .Ook hier geld voor mij dat ik deze cover mooier vind dan het origineel.Ik hoor tegenwoordig graag live muziek ,het laat zien hoeveel kwaliteit de artiesten hebben .Zo vaak is cd muziek prachtig en de live versie erbarmelijk soms een bron van ergernis voor mij .
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

 6. Dank je wel!
  Fijn dat ik je er een plezier mee heb kunnen doen!!

  En ja, al ben ik dan nog zo bevooroordeeld wellicht als het om JEANS gaat, maar menig nummer ben ik pas echt gaan waarderen nadat het door hen gecoverd werd.

  Een cd is altijd klinisch… heeft ook zeker niet mijn voorkeur.

  In het theater heb je te maken met de emotie van de uitvoerende artiest en zeker als je dan zo’n cover vaker ziet en hoort (en dus voelt) kan het veel indrukwekkender binnenkomen.

  dank je wel, jij ook, liefs terug.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.