Zwijmelen – 2.1

MARJA

Vroeger…was ik groot fan van ABBA. Alles had ik van ze….nu nog overigens maar dan op cd. Vorige week ergens hoorde ik dat de 4 leden overwegen volgend jaar een soort van comeback te maken om het 40-jarig jubileum hun Waterloo-succes te vieren….een lied dat ik wel toepasselijk vind dus 😉

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

14 reacties

 1. Heerlijk, dat nummer van Abba. Ach en een beetje money, money kunnen we allemaal op z’n tijd wel eens gebruiken.

  • Ja toch ?….wie niet he?
   😉
   Hoewel ik prijswinnaars hun prijs van harte gun wens ik stiekem ook wel eens dat het ons eens ten deel valt

 2. Money van The Beatles bevalt me beter, sorry. Fijn weekend.

 3. Het is de 23e van de maand dus de SVB en het ABP hebben keurig netjes mijn money money weer overgemaakt, en daarbij schijnt de zon lekker in Los Boliches. Wat willen we nog meer. Mara en ik kunnen het weer uitgeven aan lekkere en leuke dingen hier. Uitstekende keus Melody. Salu2 Albert

 4. December is wel de maand van “money,money,money…. “;-) ABBA klinkt altijd lekker !

 5. Een echte fan was ik niet ,maar ze hadden zoveel nummers die ik leuk vond/vind dus ook deze .Ach ja money ,ik hoef niet te zwemmen maar eens een keer pootjebaden lijkt me best wel leuk haha
  Fijn weekend ,liefs Elisabeth

 6. Oh super, ik was/ben ook een fan van Abba. De 2e inzending vandaag, leuk! Een heerlijk nummer dit, lekker meegegalmd!

  • Ja toch? Ik ook nog steeds hoor…..ik zei van de week al, als dat concert er wel komt en het is te doen dan kon het maar zo eens zijn dat ik erbij wil (zal) zijn. uiteraard dan ook uit volle borst meegalmen want ik ken elk liedje van hen uit mijn hoofd 😉

 7. Alweer Abba! Geen straf!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.