14 gedachten over “Zwijmelen – 2.1

  1. Ja toch ?….wie niet he?
   😉
   Hoewel ik prijswinnaars hun prijs van harte gun wens ik stiekem ook wel eens dat het ons eens ten deel valt

 1. Het is de 23e van de maand dus de SVB en het ABP hebben keurig netjes mijn money money weer overgemaakt, en daarbij schijnt de zon lekker in Los Boliches. Wat willen we nog meer. Mara en ik kunnen het weer uitgeven aan lekkere en leuke dingen hier. Uitstekende keus Melody. Salu2 Albert

 2. Een echte fan was ik niet ,maar ze hadden zoveel nummers die ik leuk vond/vind dus ook deze .Ach ja money ,ik hoef niet te zwemmen maar eens een keer pootjebaden lijkt me best wel leuk haha
  Fijn weekend ,liefs Elisabeth

  1. Ja toch? Ik ook nog steeds hoor…..ik zei van de week al, als dat concert er wel komt en het is te doen dan kon het maar zo eens zijn dat ik erbij wil (zal) zijn. uiteraard dan ook uit volle borst meegalmen want ik ken elk liedje van hen uit mijn hoofd 😉

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.