Zwijmelen 171

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag Gestart op 17 november 2012

Met het nieuws op donderdagavond dat de herhaling van de Jubileumshow van Jeans gecanceld is wist ik gelijk wat ik zou plaatsen in deze editie van Marja’s zwijmelen.

Een duo dat elkaar bij Jeans leerde kennen en sindsdien ‘best friends forever’ is… ook nu nog steeds samen vaak optreedt.
Sinds de 1e Jubileumshow op 28 september jl zijn er gelukkig veel filmpjes verschenen, helaas is de kwaliteit niet zo geweldig maar onder het mom van: “beter iets dan niets” vind ik het fijn dat die filmpjes er zijn.

Het was toen een fantastische avond, die ik as. 29 februari hoopte over te mogen doen maar helaas gaat dat feestje niet door en moet ik doen met de herinneringen die ik heb en die ik, wanneer ik maar wil, kan ondersteunen en versterken door de filmpjes en vele foto’s terug te beluisteren / bekijken.

Tony Neef dus met Brigitte Nijman..

18 hartenluchtjes op “Zwijmelen 171

  1. Een heerlijk nummer, maar ik ga voor het origineel, vind dit niet zo geweldig.. Ik heb ik al eens geplaatst ook… Was voor mij heel lang zo’n nummer waar ik steeds weer mee geconfronteerd werd, al vanaf 1982 zelfs..
    Fijne zwijmelzaterdag..

  2. Ik had behoorlijk moeite om de originele song hierin te herkennen. niet alleen de opnamekwaliteit, maar ik mis de finesse in deze uitvoering. Ze doen hun best, maar ook ik ga voor het origineel…

  3. Als echte Jeansfan kies je natuurlijk voor deze uitvoering. Heel begrijpelijk. Het is een mooi nummer, ook deze uitvoering. Al is het origineel wel iets mooier.

    Liefs Frederique

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.