Zwijmelen – 168

logozwijmelenopzaterdagaMarja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

168

Gestart op 17 november 2012

 

 

bibjeNa het schokkend nieuws van het overlijden op dinsdag van mede-zwijmelaarster Bibje afgelopen donderdag, wil ik haar hier op deze manier een laatste groet brengen.
Ben deze keer niet via de geëigende kanalen op zoek gegaan naar muziek maar koos ervoor om een lied van haar blog te halen dat zij zelf geplaatst heeft.
Bibje was sinds haar middelbare school periode fan
van Liz Frazer.

Rust zacht lieve Bianca.

28 hartenluchtjes on “Zwijmelen – 168

 1. Zo geschrokken van dit bericht. Ik las het op FB en toen op haar blog. Een vreselijk bericht van haar dochter. Maar fijn voor ons om het te weten, hoer moeilijk ook. Ik ga haar missen, al ken ik haar niet persoonlijk. Maar je ‘kent’ elkaar toch een beetje in ons blogwereldje.
  Haar vechtlust en haar lieve reacties, haar eerlijkheid in haar logjes, gewoon alles….. ik ga haar missen.
  Jij dacht hetzelfde…… lieffff.

  Liefs Frederique

  1. ja precies…. daar heb ik niets aan af te doen of toe te voegen, zo ‘kende’ ik haar ook….
   Ik kende haar niet zo heel goed, ons contact werd ‘beter’ toen mijn vriendin Saskia (die bij haar in DH woonde) juli 2014 overleed. Ze was altijd heel lief en attent en haar eerlijkheid waardeerde ik ook enorm.

   Jij ook 😉 -x-♥
   Fijn weekend lieverds.

  1. logisch toch meid… niemand van ons zag dat aankomen volgens mij… Ja , 5 jaar jonger dan ik… Dat al helemaal.
   Graag gedaan hoor.

 2. Bibje was me niet bekend maar ik heb natuurlijk even gekeken op haar site, wat verschrikkelijk jong nog, nog jonger dan mijn kinderen! En dus zal ze nog héél erg gemist worden door haar kinderen die nog véél te jong zijn om al een moeder te moeten missen.

  1. Ja inderdaad. we kunnen niets anders doen dan die kinderen het beste toenwensen en hopen dat ze dit kunnen plaatsen en verdragen.

 3. Ik last het op Bibjes blog. Zo onwerkelijk, een paar dagen eerder liet ik nog een reactie bij haar achter. Ze tobde al een tijd met haar gezondheid en werd niet veel wijzer in het ziekenhuis. Ik heb zo met haar te doen. Ben echt vreselijk geschrokken. Maar het gaat natuurlijk niet om mij. Het gaat nu om wie ze achterlaat: haar twee kinderen die allebei haar steun nog zo hard nodig hadden…Ik zal haar zeker missen.
  Lieve groet ♥

   1. Net als iedereen ook geschokt door het plotselinge overlijden van Bibje. Zo mooi dat haar muziekkeuzes gehoord zijn en herdacht worden, zoals ook door jou. Waardoor zij weer herdacht wordt.
    Hoop de de familie haar kinderen onder hun hoede neemt.

 4. Ik las het bij jou nadat ik mijn ZOZ had geplaatst. Ik kende haar alleen van de ZOZ. Het komt toch wel binnen, ze was ongeveer van de leeftijd van onze kinderen. En dan twee tieners die achterblijven; ik hoop dat ze mensen om zich heen hebben…

  1. Ik kende haar ook oorspronkelijk van de zoz… ze was 5 jaar jonger dan ik… ik had een goede vriendin die bij haar in de buurt woonde, die in juli 2014 overleed…. ook daar bleven 2 tieners achter… zo triest! Ja dat hoop ik uiteraard ook met heel mijn hart.

  1. Hallo India

   Wat lief dat je dat nu nog zegt, dank je wel hoor. En ja uiteraard graag gedaan, al kende ik haar niet zo heel erg goed… zij was wel deel van de groep .

   Hoop dat met jou alles oke is, lieve groeten.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.