Zwijmel op Zaterdag 373

In de context van een jaar dat nog niet als “oudjaar-kniepertje” uitgerold en platgeslagen is maar als ‘nieuwjaar-rolletje” nog vers op het gebakschoteltje mag liggen, gevuld met slagroom uiteraard,  muziek dus op de 2e zwijmeldag van 2020 … er popt niets op dus laat ik youtube openen en kijken wat zich aandient en of er dan iets ‘plaatswaardigs’  tussen zit… waarmee ik jullie bovendien een fijne zwijmelzaterdag en  ❤️-verwarmend weekend mag wensen.

Zwijmelen gaat over liefde, in de ware zin des woords, dus laat ik dat vandaag dan maar horen (& voelen hopelijk!)

 

 

Mijn keuze viel dus op het nummer met een afbeelding waarnaar mijn oog gelijk getrokken werd. Luke Evans… als zanger misschien hier niet zo bekend maar als acteur wellicht beter, vooral als je van het genre ‘fantasy’ houdt want Peter Jackson wist deze mooie man te strikken voor een grote rol in The Hobbit, Bard The Bowman.
Luke zingt hier over de impact van ‘de eerste keer het gezicht zien van de liefde van je leven”

The first time,
ever I saw your face
I thought the sun rose in your eyes
and the moon and the stars
were the gifts you gave
to the dark and the empty skies

And the first time,
ever I kissed your mouth
I felt the earth move in my hands
like the trembling heart
of a captive bird
that was there at my command
my love

And the first time,
ever I lay with you
I felt your heart oh so close to mine
and I knew our joy
it would fill the Earth
and would last ’til the end of time
my love

The first time ever I saw your face,yYour face,your face,your face

 

~ Zwijmelen op Zaterdag *373*
~ 11 januari 2020
~ Gestart bij Marja op 17-11-2012 / Voortgezet 11-11-2017 (261) bij Trees / Voortgezet 20-7-19 (348).
~ Doe jij ook (weer) mee? Zo ja laat dan aub je link in het script hieronder achter.

Zwijmel mee met:

24 thoughts on “Zwijmel op Zaterdag 373

  • Fijn te zien dat we het eens zijn 😉

   Hij is ook acteur en heeft het in The Hobbit fantastisch gedaan, maar ook andere series waarin ik hem tegen kwam zijn goed.

   Mooi te lezen dat jullie het leuk vonden, dank jullie wel, hetzelfde gewenst.

  • Haha wie niet…. ik denk heel veel niet maar heej je kunt onmogelijk alles kennen toch 🙂 (om van onthouden maar te zwijgen…. Bradley enzo weet je nog )

   Wat er mis ging weet ik niet… de link stond wel in het script maar was niet hier zichtbaar… nu wel

 1. Vanmorgen bij het opstaan even gezellig geluisterd naar deze klanken want door het zorgen wat ik ook doet met veel liefde, was het een drukke nacht en dan is het heerlijk om nu weer even te luisteren naar deze zanger die ik ook niet kende.
  Ik wens je mooi weekend.

  • Fijn te lezen Tine dat mijn keuze je dan goed doet.

   Het leven met zorg is inderdaad zeer tijdrovend maar ook vooral veel energiekostend… ik hoop op recht dat je je ermee redden kunt en waar nodig hulp hebt! Wens je alle goeds dan ook van harte toe.

   Dank je wel, wens het jou ook toe.

  • Hoioi … fijn te lezen dat we het eens zijn!

   Kennelijk wel want nu ik op mijn blog kom oogt het zoals het zou moeten… misschien een ‘storinkje’ in tijd qua opslaan en weergave … ik heb geen idee…

   Dank je wel, jij ook !

 2. Ik heb ook een beetje moeite gehad om mijn link geplaatst te krijgen, maar het is uiteindelijk toch gelukt. Nu heb ik weer moeite om een reactie te plaatsen. Ik kan niet mijn gegevens van WordPress gebruiken, niet die van Google , niet van Twitter en niet van Facebook. En dat terwijl Facebook nota bene zegt; je hebt eerder ingelogd met je Facebookaccount. Computer says no en dan houdt het kennelijk gewoon op.
  Enfin, ik hoop dat het via de losse gegevens wel lukt.
  Mooi nummer heb je uitgezocht, wilde ik maar zeggen 🙃

  • Dank je wel, ja het lukte de anderen ook alleen kregen ze andere indrukken….

   Ja dat probleem herken ik wel, heb ik soms ook bij andere bloggers… ook hiervan weet ik geen oorzaak dus ook geen oplossing, ik heb zoveel gezocht en niets gevonden wat dit betreft dus ben het zoeken gestaakt.

   Fijn dat het bij jou in de smaak valt!

 3. Misschien komt het omdat ik en hij allebei een hij zijn, maar ik vind hem teveel acteren.
  Ik hou het bij de versie van Roberta Flack, op mij komt ze veel overtuigender over.
  Blijft een mooie song, waar ook weer een verhaal achter zit… 😉

  • Oorzaak van dat gevoel is ook niet zo belangrijk volgens mij, jij ervaart het zo en dat is genoeg ….

   Haar versie vind ik ook mooi maar ik heb iets meer met deze meneer omdat ik hem ‘ken’

   Ja absoluut.

 4. De zanger ken ik niet maar ik vind ‘m prettig om naar te kijken. Mijn oog wil ook wel eens wat (-:
  Een heel andere uitvoering dan Roberta Flack maar dat was ook jouw bedoeling. Ik heb mooie herinneringen aan dit nummer.
  Liefs ♥

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.