Zullen we het er eens over hebben?

Zullen we het er eens over hebben?


… Hoor je een BN-éres in de reclame op de tv uitkramen…
… Een soortgelijke reclame vertelt dat op onze planeet 4 miljard vrouwen leven en dát geen van hen gelijk is want iedere vrouw is uniek…
En dus is er unieke maandverband voor iedere vrouw.
Dat vertaalt zich in de waarheidsgetrouwe wereld van de reclame in
**************************tromgeroffelllll******************* : keuze uit 4 verschillende slipinleggers.
Nou was ik nooit een rekenwonder maar zelfs ik kan hier bedenken dat deze rekensom niet sluit.

Lekkage… incontinentie… zijn (volgens diezelfde waarheidsgetrouwe reclame uiteraard, en die hebben altijd gelijk toch?) vrouwenproblemen.
Ik ben er eentje (geloof ik althans nog steeds) en dus heb ik die problemen ook, toch?
Ja zeker nou en of, reken maar, klopt.
In mijn 20e jaren ging er veel mis en bij een operatie dusdanig dat ik incontinent werd.
Ik ben een échte lekkerd!
En néé ik schaam me er niet (meer) voor want hééj ik ben vrouw en volgens diverse, je weet wel; die waarheidsgetrouwe, reclames horen deze problemen bij vrouwen, dus ook bij mij, dus hoeraaaa jippiaajeeeeee:

“zullen we het er eens over hebben?”
Ja hoor, geen probleem, bij deze dus:

 

 

 

2 gedachten over “Zullen we het er eens over hebben?

  1. Leuke bordjes allemaal en gelukkig duidelijk , ik heb wel eens zeer onduidelijke bordjes gezien zodat je maar moest gokken waar je zijn moest. Trouwens waarom zit een man zijn hart lager dan dat van een vrouw ? Tenminste volgens dat wc bordje

  2. Ja, laten we het daar eens over hebben. Van lekkage heb ik weinig last. Na de bevalling ben ik begonnen met oefenen van de bekkenbodemspieren. Het helpt. Wat niet helpt, is dat ik overal en altijd moet piesen. In de stad (Rotterdam) weet ik mijn “vaste plekkies” maar dat zijn er véél te weinig. Dan Zweden! Daar hebben ze werkelijk overal schone wc’s. Je hoeft ze niet te zoeken, ze zijn er gewoon!
    Wat een berg plaatjes. Je had er zin in (-:
    Reclames…om je dood aan te ergeren!
    Dikke liefs ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: