~ LUISTERIJ ~·Zwijmelen-Op-Zaterdag

ZoZ ~ 203

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

~ 203 ~

Gestart op 17 november 2012

Manlief en ik kijken graag crimi’s, dat is al wel bekend. Dat wij ook heel vaak naar de Duitstalige crimi’s kijken ook wel, denk ik. Eén ervan speelt zich af in Wenen. Dat ik bovendien de musical ‘Elisabeth’ nog steeds de allerbeste ooit vind weten de meesten van jullie ook wel. Dat ik daarnaast graag naar goede Tenoren luister en enkele favorieten heb zal jullie ook niet onbekend in de oren klinken.
Dat Wenen dus op mijn verlanglijstje van plaatsen die ik ooit hoop te bezoeken staat zal jullie dan ook niet verbazen.

Al die dingen bij elkaar leiden me tot mijn keuze voor vandaag…..

 

14 Geluchte Hartjes op “ZoZ ~ 203

  1. Tja, die muziek zit wel in mijn herinnering, van vroeger soms uit de radio thuis, maar het is niet echt mijn pakkie an. In hun genre wel knap natuurlijk. Mijn moeder zou het mooi vinden…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.