ZoZ 202 – 24 sept

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

~ 202 ~

Gestart op 17 november 2012

Een kleine compilatie uit Jeans-25, het vorige seizoen dat ik, zoals altijd met Anita, begon op 25 september 2015 in Het Kennemer Theater te Beverwijk en eindigde op 25 februari 2016   in Het Posthuis theater te Heerenveen.

Volgende week om deze tijd staat er ongetwijfeld, bij leven en welzijn uiteraard, al weer een verslag van de 1e voorstelling van seizoen 26 die vrijdag de 30e gespeeld gaat worden. Voor ons een theater waar we nog nooit waren, Het Veluvine in Nunspeet. Ook voor Jeans is het hun 1e voorstelling ooit in die plaats.

Van de 69 openbare voorstellingen die het vorige seizoen telde bezocht ik er 25 inclusief de jubileumshow in Het Beatrix te Utrecht.
Seizoen 26 telt 73 openbare voorstellingen en op moment van dit schrijven staan er 15 in mijn agenda en zit ik bij elk van die 15 heerlijk op rij 1.

Zoals elk jaar is het nu ook weer spannend wat er gaat komen….. nieuwe mensen in de cast waarvan 2 nieuwe heren en 1 nieuwe dame en nieuwe mensen in de band, 2 van de 4 zijn helaas vervangen. Ik ga het dus wel weer beleven, ik kijk er in ieder geval weer naar uit. De 1e van dit seizoen dus in Nunspeet en de laatste in Doetinchem volgend jaar maart.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. Heerlijk swingend. Jij gaat vast weer enorm genieten.

 2. Hartelijkehothulk

  SWINGT heerlijk!

 3. Een heerlijke compilatie!
  Ik hoop dat je weer een super Jeansseizoen zal gaan beleven!
  Liefs XXX

 4. Een mooie compilatie en dat word voor jou weer een feest als de voorstellingen beginnen .Geniet ervan ,maar daar twijfel ik niet aan !!
  Liefs Elisabeth

 5. Nog héél even en jouw feestje kan weer beginnen, ik wens je een mooi jeans seizoen!

 6. Mooie compilatie, zelf gemaakt? Nog even en dan kunnen jullie weer genieten van Jeans. Heerlijke muziek. Fijn weekend AnneMarie.

  • Ja hè? nee hoor, dat soort dingen is aan mij niet besteed 😉

   Jaaaaa heerlijk, nog 6 nachtjes dan begint het feest weer…

   Dank je wel, jij ook. !!

 7. Lijkt me geweldig als je een passie hebt en daar ook tijd en geld voor hebt om helemaal er voor te gaan. Dat is driedubbel genieten. Kan me voorstellen dat je de dagen aftelt.

  Fijne zondag!

  • Is het ook!

   Elke hobby kost geld en naast Jeans in het herfst-winterseizoen heb ik alleen maar fotografie, verder niks… keuzes maken is in dit geval totaal niet erg ;-0

   ja wel he

   dank je wel,, jij ook.

 8. Kippenvel bij het eerste lied !

 9. Eeeh….2 nieuwe heren. Florens en Xander zijn immers gebleven? Gelukkig……zie je zaterdag!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.