Mijn bloggeschiedenis werd verwijderd eind 2012…. frisse start op 1 januari 2013

Ik miste de fotomappen naar De dierentuin van Tallin in Estland

Die heb ik vandaag, 26 januari 2017, weer toegevoegd om mijn ‘dierentuinen-lijstje’ compleet te maken…. en daarna anti-gedateerd naar de juiste datum

De foto’s staan HIER

14 Hartenluchtjes op “Zoo – Gran Canaria”

  1. Dank je wel.

   Ja heb ze van de losse harde schijf afgehaald en naar hier gekopieerd 😉 NU is mijn lijstje (zie tags in zijkolom) eindelijk compleet.

  1. Ja dat klopt….. op een andere manier ook ontzettend mooi maar dodelijk vermoeiend voor iemand met een fysieke beperking al dat geklim, bergje op bergje af 😉

   Dank je wel.

    1. ohja zeker….. dat is een voordeel van ‘beperkingen’ hebben vanuit de kindertijd al, als je daarmee iets leert is het doorzettingsvermogen ….

      1. onder het mom van ‘nood breekt wet’ probeer ik inderdaad wel alles in het werk te stellen van het leven zoveel mogelijk te maken …. en mij te richten op mogelijkheden en niet tijd/energie te verspillen aan onmogelijkheden.

        1. … ik moet je tot mijn spijt teleurstellen 😉

         Ik ben van aard niet ‘lekker positief’, helaas niet, was het maar zo… maar ik heb wel geleerd hoe ik ermee om moet gaan ….
         en zeker na 2016 ben ik voor het eerst in decennia echt op de goede weg mentaal gezien en dat besef maakt wel blijer en logischerwijs ook positiever….

         1. O dat vind ik naar te vernemen , al kwam je er goed door
          was ik niet de eigenwijze prettig gestoorde geweest altijd
          lag ik al diep onder de zoden , of wat ze dan ook met me voor hebben 😉 , positief was ik altijd , het besef kwam 02-02-2007
          voordien was het zo de wind waait – waait mijn jassie

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.