Zonne-injectie

Wat is het heerlijk weer de laatste dagen, kouddd maar heerlijk! En dus koos ik er vanochtend weer voor me maar weer bloot te stellen aan de vele mogelijk zon-injecties in dat grauwe hoofd van mij om het daarbinnen wat lichter te maken, in zowel letterlijke als figuurlijke zin. Neehee, niks aan de hand hoor, geen megadip ofzo maar een klein dipje na een slechte nacht met nachtmerries over een blijvend pijnlijke kwestie, c’est la vie, of niet dan, ieder mens heeft immers zo wel zijn pijnpuntjes, dus ik ook.

IK vertrok om 8.15 vanaf mijn 2e adres en zou om 9.00 uur dan bij Herman & Daniëlle binnenvallen voor een knuffel en een bak leut alvorens we dan weer de straat zouden oversteken om bij onze favoriete plek met de ‘deur in huis’ te vallen. Die vlieger ging niet op want ik kom in Assen uit de bocht van de oprit acuut in de file en die leverde me een vertraging op van 3 kwartier grrrrrrrrr

Eenmaal gelucht, begoten binnenkant met koffie, trokken we de jassen weer aan en staken we de straat over. De zon heeft haar uiterst best gedaan en ‘brandde’ het haar van onze hoofden, althans deed er een poging toe maar faalde natuurlijk jammerlijk (gelukkig, want ik ben blij met mijn bos en wil dat natuurlijk niet kwijt).

Met weer enorm veel plezier vermaakten we ons prima waarbij we met regelmaat tranen van het lachen moesten wegvegen… Ik vind het nog steeds een bijzonder mooi en groot cadeau die ik mezelf gaf toen ik met de CBD begon. Het is nog steeds verbijsterend, al wordt dat langzaamaan wel minder, hoe ‘gemakkelijk’ het nu is te genieten van leuk gezelschap (in oneven aantal ook nog) zonder dat de ontelbare triggers zich doen gelden, die lijken als sneeuw voor de zon verdwenen, man man man wat kan een mens toch gelukkig zijn als het allemaal zo moeiteloos kan!!

Foto’s… weer met juweeltjes ertussen ondanks mijn trillende handen (die altijd erger trillen dan normaal na zo’n nacht) … HIER

14 hartenluchtjes op “Zonne-injectie

    • Hahaha nee hoor…. dat is Mario…. een regelrechte babbelaar, zo jammer dat ik geen ‘aaps’ versta
      Ja he, zo bijzonder joh…. onbeschrijflijk inderdaad. Een geheel andere ervaring vergeleken bij de 54 jaar ervoor

    • Dank je wel Edward!

      Haha zou je bijna denken hè maar nee hoor, het mannelijk deel van mijn gezelschap, (die 2 komen er elke dag) en hij (slingeraap Mario dus) babbelen altijd met elkaar, ik had het geluk er naast te staan. Mario komt altijd gelijk op hen af en begint dan te kletsen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.