Zing-Zo
Limerick op Zondag
183
gestart op 29-01-2012

Zing ook mee met:

An InLinkz Link-up


Een zing-zo ter herinnering, natuurlijk nog steeds een beetje verdrietig maar heb er ook vrede mee inmiddels, wat rest zijn de talloze mooie herinneringen aan één van de mooiste mensen die ik mocht ontmoeten. Eén van de mensen die een deel van mijn leven mijn weg mee bewandelde. Zijn voetspoor in mijn bestaan is onuitwisbaar. Dat ik hem mocht ontmoeten en leren kennen, daarvoor was, ben, en zal ik altijd enorm dankbaar blijven.

karel2

Dankbaar voor talrijke memories
en veel heel bijzondere story’s
stroomde vaak een traan
van lach, welteverstaan
Karels humor maakte euforisch.

Gist’ren alweer een jaar geleden
was hij compleet op, moe gestreden.
Vergeten? No Way!
Hij gaat nog steeds mee,
met Jeans-kilometers gereden.

Hem zijn schaterlach aangeboren,
kietelde altijd mensen-oren.
Ook nu hoor ik hem,
“Marie” zegt zijn stem,
dát zou ik graag wéér in ‘t écht horen!

14 Hartenluchtjes op “Zing-Zo ~ Herinneringen”

    1. En ja dat missen klopt… maar gelukkig ‘voel’ ik hem nog vaak bij me en ‘hoor’ ik hem nog regelmatig mijn naam, die hij mij gaf, roepen

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.