Zing Zo; limerick op zondag

Schrijf jij ook een limerick? Geef mij dan je link dan zet ik je erbij.

Zing jij ook mee met: MARJA & RIA

Ik heb al een tijd liggen dromen
gehoopt dat het er van zou komen
met de fiets op weg
dat ging niet door pech
het werd gaandeweg mij ontnomen

Het buiten zijn is oh zo lekker
ik baalde dus vaak als een stekker
een auto is fijn
want fietsen deed pijn
toch werd mijn wens daardoor niet gekker.

En toen ging het eind’lijk gebeuren
met zoonlief ging ik fietsen keuren
Eén ging mee naar huis
en kreeg een nieuw thuis
en rook ik al snel weer herfstgeuren.

Met Joop fietsen, ‘k hoef niet te staken
ik hoorde de accu zacht kraken
dat is heel normaal
elektrische taal.
Paddestoelplaat kon ik dus maken.

14 Reacties

  1. aaaaiiiiiii natuurlijk hoop ik dat dit ‘slechts’ limericktekst is…. maar ik bevrees van niet…

   Mocht het wel slechts limericktekst zijn…. dan moeten we maar eens een keertje naar t strand fietsen samen 😉

   ♫ Mel☺dy ♫
   1. Nee helaas… het “onderste eind van rug” protesteert vréselijk als ik langer dan een half uurtje op de fiets zit . Bovendien draait m’n nek nog maar weinig en dat is op de fiets toch wel héél lastig!
    Ik kan er wel mee leven want lopen kan ik gelukkig heel goed;-)

    1. jammer joh!

     Die protesten uit de rug herken ik inderdaad….. dat deel en mijn heupen zorgden er dus ook voor dat ik de laatste jaren alleen maar kon (en ging) fietsen als het windstil was…wat hier in het noorden zeldzaam is met al die open vlaktes

     Ach ja….het leren leven met….. kunnen veel mensen uiteindelijk gelukkig wel omdat ze beseffen geen andere keus te hebben. Dat dan ook nog eens waarderen is een stap verder, die jij en ik gelukkig wel beheersen.

     ♫ Mel☺dy ♫
  1. Nou inderdaad….. het profiteren van dingen die je wel kunt is iets dat ik ook zeer goed herken…. de dingen hebben dan ook een grotere waarde ineens he? Fijn dat jij die materie van eht genieten ook zo beheerst 😉

   Dank je wel hoor, jullie ook!

   -x–x-

   ♫ Mel☺dy ♫
  1. Dank je wel. Ja bij mij ook hoor, al zijn er vele andere mooie ook, aan deze kan geen enkele tippen. Ook ik zie dan de kabouters dansen en hoor ze zingen…

   ehh tja ehhh dat gaat gewoon zodra mijn vingers boven het toetsenbord hangen…

   ♫ Mel☺dy ♫

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.