Wildnights-editie-4.1.211219

De 1e dag van Wildlands-Wildnights Editie nr. 4 zit erop.

We gingen door de poorten op weg naar de koffie rond de klok van twee en na wat whatsapp over en weer zaten we met zijn 5-en rondom een tafel aan de warme chocolademelk met slagroom, koffie, verse jus en cappuccino waarna we aan de wandel gingen. Allereerst naar de meiden natuurlijk via het nieuwste deel, Racooncreek. Dat had klaar moeten zijn maar helaas was dat niet het geval nog. We konden er doorheen maar zagen geen wasberen, die vonden het buiten kennelijk niet aangenaam genoeg of zo. De witte meiden hadden ook niet veel puf, we zagen er maar 3 van de 4.

 

Via de doorsteek de Serenga op… de voorbereiding voor Wildnights waren her en der volop aan de gang, het wachten was grotendeels op het invallen van de avond oftewel het ‘uitgaan’ van dat lampje dat wij daglicht noemen. Op de Leeuwenberg was wat drukte, kennelijk wat vrouwelijke rivaliteit totdat de enige man in het gezelschap even zijn macht liet gelden… de vrede keerde weer. .. Zuna had even om gekeken maar zij vond het toch te saai om voor in beweging te komen *glimlach*.

We gingen op weg terug naar de grote kas van Jungola want we hadden afgesproken met Herma, als winnares van de 2e ronde van Raad je Plaatje moest zij haar prijs natuurlijk wel in ontvangst nemen; dat regelden we met koffie en gebak en gezellig samenzitten. Inmiddels was dat lampje uitgegaan en maakten we ons klaar om op weg te gaan, terug naar de Serenga. Enerzijds omdat we ons verheugden op gegrilde haantjes bij Duala / Tweestryd maar anderzijds ook omdat we de waterorgelshow in de Nijlpaardenpoel wilden zien… die was geweldig!!

Daarna liepen we door richting Duala / Tweestryd om daar tot de teleurstellende conclusie te komen dat we ons tevergeefs op gegrilde haantjes hadden verheugd want die waren er niet in tegenstelling tot voorgaande jaren, snik… foodtrucks genoeg, keuze ook, maar toch niet iets van onze gading helaas dus hobbelden we terug naar Dogondorp om daar dan maar ons tegoed te doen aan diverse soorten lekkernijen.

En toen was het nog geen 7 uur… we hadden nog 2 uur te vullen voordat het 9 uur zou zijn en de lichtshow zou starten. De temperaturen daalden en om nou die 2 uur op een terras bij een terraskachel, die wel leuk oogt maar amper warmte afgeeft, te gaan zitten wachten zagen we niet zitten. Dus kozen we ervoor de warmte in te gaan van de grote kas. Op dat moment ruilde ik ook met Daniëlle van plek en ging zij lopen en ik rollen. Ik was op maar wilde van opgeven niet weten natuurlijk. We deden op ons gemak een bakkie en rond 8.30 waren we terug op het kompasplein en zetten ons aan tafels bij andere goede bekenden die we de hele dag al meermalen tegen gekomen waren. Gezellig keuvelend wachtten we af wat er komen ging en om 9 uur viel het licht uit, was het enkele seconden stil en barstte het los:

Om kwart over 9 gingen we het park uit en enkele minuten later zat ik in de auto op weg naar huis.
Het was weer heerlijk genieten, leuke dingen gezien, leuke mensen ontmoet, veel plezier gehad, veel foto’s gemaakt… kortom mijn tijd wel besteed.
145 foto’s staan in de map die zich opent als je op de foto hieronder klikt.

 

 

hartenluchtje op “Wildnights-editie-4.1.211219

  1. Je was weer even lekker de hort op. Even luchten…Daar was je hart (-: aan toe.
    Het ziet er allemaal fleurig en kleurig uit.Ik zie zelfs een reepje blauw in de lucht! Een zeldzaam verschijnsel.
    Ik voel me net zoals de ijsbeer eruitziet 😀
    Bedankt voor je lieve appjes *smak*
    Dat liefie ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.