Wildnights-281218

Vandaag was dan de dag dat ik met Anita naar Wildnights zou en om even over 5-en haalde ik haar op en om even voor 6-en wandelden we het park in waarna Herman en Daniëlle zich bij ons voegden. Hartstikke gezellig en dan vliegt de tijd.

Even over half negen waren we terug op het Kompasplein en namen we plaats op vrije stoelen, na wat geschuif zaten we al snel rondom de (enige helaas) terraskachel en dat was aangenaam warm. Ook andere mensen gingen bij ons zitten en rondom ons staan, verhoogde de feestpret natuurlijk. Het wachten was begonnen … elke Wildnights avond eindigt met een lichtspel van plm. 5 minuten, start om 9 uur en vanavond maakte ik er geen foto’s van maar filmde ik het zoveel mogelijk, zo goed mogelijk, met mijn gsm…

Klein fotomapje… 35 stuks… staan HIER.
Er zitten wat heel vage foto’s tussen die ik express niet heb verwijderd omdat het foto’s zijn die Herman maakte toen ik met Daniëlle en Anita in de achtbaan Tweestryd zat. Als je in die achtbaan zit en helemaal bovenaan heel even stil staat zie je hoe het hele park schitterend verlicht is met ontelbaar vele lampjes etc. Is een fenomenaal gezicht en het is verschrikkelijk jammer dat je vanaf dat punt niet even langer stil staat om er een foto van te maken… kortom, als je dat wilt gaan zien ga dan naar Wildnights en ga Tweestryd in! Het is zo onvergetelijk gaaf!!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. nu kom ik 2 blogjes tegen hihi
    maar zag hier een mooi albumpje
    geniet de dag

  2. Heb je ook nog in de achtbaan gezeten? Jij durft. Knap hoor. Lekker meegenoten van het lichtspel.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.