wijkopenautos.nl=wijzijnoplichters.nl

wijkopenautos.nl …. als je je auto wilt verkopen moet je daar dus niet zijn…. tenzij je graag met open ogen en oren in hun oplichterspraktijken wilt lopen

Op hun site kun je je kenteken invoeren en dan krijg je een bod….

Ik ben nog n’t intelligent genoeg om te beseffen dat dat bod een richtlijn is en ik me daar niet op vast moet pinnen

Met enige moeite en oeverloos gezeik aan de telefoon (voorteken?!) lukt het om een afspraak te maken bij één van hun garages, zo’n 25km verderop.  Daar staan we dan samen in alle vroegte vanochtend want vanwege fraudegevoeligheid etc moet ik erbij zijn en geldt een verkoopakkoord van mijn echtgenoot (volgende week 36 jaar al) niet.

Na enig heen en weer, uit de nek gelul, krijgen we een bod…  en jawel… let op… schrik niet…. dat bod ligt 800 euro !!!!!!! onder dat richtlijnbod dat ik online kreeg…

‘Een kind kan de was doen’ en bedenken dat ik dat bod natuurlijk niet accepteer…. dan rij ik hem liever zelf linea recta het Winterschoterdiep in!!

Dan maar terug naar Assen … de garage die we aandoen om het daar te proberen…. bied 300 euro meer dan wijzijnoplichters.nl dus tja  dat moet dan maar.

 

 

Kortom… mijn ‘sleutel naar vrijheid’ is pleite miv vandaag

Nadelen zie ik nu natuurlijk te over…

Voordelen zijn er ook…miv 1-1-2020 zijn onze maandelijkse lasten iets lager omdat wegenbelasting en verzekering van mijn auto wegvalt…  Het grootste voordeel dat mij enigszins een glimlach bezorgt is wel dat die klootzakken in den haag deze melkkoe niet nog verder kunnen uitbuiten met hun 15% dieseltoeslag die ze per 1 januari gaan heffen omdat wij als burgers natuurlijk de rekening moeten betalen voor ons verziekt milieu waarvoor die klootzakken in den haag verantwoordelijk zijn.

Wat de planeet binnen de landsgrenzen opbrengt en geld oplevert is automatisch eigendom van die klootzakken in den haag, ongeacht het aantal lijken dat men daarvoor moet overstappen
Wat de planeet binnen de landsgrenzen opbrengt aan kosten komt automatisch op rekening van de burger, want heej die burger is ook eigendom van de staat, alleen staan ze daar niet bekend als burgers maar als melkkoeien.

Hoe dan ook…. gelukkig vind ik fietsen leuk, gelukkig kan ik dat elke dag beter… en gelukkig hebben we mans auto nog dus op zijn vrije dagen kan ik er gebruik van maken. Mijn 2e thuis zal mij iets minder vaak gaan zien maar dat moet dan maar…. dat is op de fiets toch echt te ver, nog wel althans…

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Niemand doet graag de auto weg, en zeker niet bij “oplichters.” Het bespaart inderdaad motorvoertuigenbelasting, benzine, verzekering, onderhoud en APK, maar je mobiliteit is dan even ver te zoeken. Ik snap dat je baalt. Maar fijn dat je de auto van je man kan gebruiken op zijn vrije dagen…

  2. Wat mensen bezielt om anderen zo in de zeik te nemen….dit riekt naar kant-en-klare oplichterij. Alsof je je auto voor je lol verkoopt.
    Wat wil je? Al die VVD’ers geven het verkeerde voorbeeld: graaien is lucratief en voor Tweede Kamerleden kennelijk verplicht. Onze Lachende Leider heeft een Oost-Indisch geheugen en de neus van Pinokkio.
    Houd vol, lieverd ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.