Wie zoekt zal vinden

Zing-ZO

~ Limerick op Zondag

~ 399 (Gestart op 29 januari 2012)

~ Zondag 22 september 2019 –

/   Zing mee met:  jou?

 

(De 4 mannen die de rol van Jingle Jim in Wildlands vertolken en in een show vertellen waarom er in de kas van Jungola brokstukken liggen van een neergestort vliegtuig, hoe hij overleefde én waarom hij naar de Jungle toeging).

Destijds stapte hij in een vliegtuig
met dé wens: “‘t wordt tijd ik dat écht juich!”
In de wildernis
ging het helaas mis
Hij stortte neer, dat was extreem ruig.

Toch bleef Jungle Jim vastbesloten
“Opgeven is écht uitgesloten!
Néé ik zoek verder,
‘k ben vogelredder,
‘k laat mij niet van mijn doel afstoten”.

 

d’Opwinding laat mij reeds lang beven,
mijn zoektocht zal ik niet opgeven.
LayaLaya zien,
‘t liefst ‘n stuk of tien,
Mens, wat zou ik dát graag beleven!

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Lijkt me heerlijk om in zo een versleten kloffie te lopen maar wat ze doen is ook wel interessant voor hen die meer van de natuur willen weten. Leuk ineen gezet blogje en de vogels ziet er kunstig uit. Geniet van de nieuwe week. En zeker van de onverwachte momenten die je pad zal kruizen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.