24 Hartenluchtjes op “Wie? Nou zij!”

 1. Het blijft toch zo’n leuk nummer .Je bent net als ik denk ik de enige met 1 nummer .Ik wens jou met je gezin heel mooie feestdagen .
  Maar eerst nog een fijn weekend,liefs Elisabeth

   1. Omdat ik weinig zin had in zwijmelen koos ik dus de gemakkelijke manier ,dus een kerst nummer .Erg he ,ik ben zelf niet eens zo’n fan van kerstmuziek !!

 2. O héérlijk zo’n “oudje” , maar wat ben ik blij dat ik a;s 15 jarige alleen z’n geluid maar hoorde en niet zag;-) ik vind het al niets om mannen te “zien zingen” en deze jonge Paul Anka bevestigd mijn mening alleen maar!

 3. Leuk!!! Van heel lang geleden. Maar ik heb genoten.
  Ik wens jou en al je dierbaren hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2015. Dat je weer mag genieten van Jeans en volgend jaar ben ik weer van de partij! Misschien een keer bij jou in de buurt? Kom ik bij jou koffie drinken.

  Liefs Frederique xxx

  1. Dank je wel lieverd.

   Daar ga ik wel vanuit, is ieder jaar weer gelukt.
   Lijkt me geweldig…als jij die afstand wilt rijden…. volgend jaar maar ff bekijken welk theater het meest geschikt is dan.

   -x-♥

 4. Zo, daar gooi jij me even een eind terug in mijn jeugd. Acht was ik toen ik deze muziek kreeg ingegoten bij mijn vriendinnetje die een oudere broer had met een platenspeler inclusief wisselaar.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.