De allereerste blogster ooit die ik ontmoette was Astrid. Haar blog ging toen over haar ziekte en haar hulphond Mellis. Wij leerden elkaar kennen via het hulpforum van Web-Log.nl… de enige plek op internet die info leverde over hoe je je blog kon verfraaien etc. en ik was daar moderator, ‘those were the days’…prachtige herinneringen heb ik daaraan!

Op zeker moment nodigde ze mij uit bij haar op bezoek te komen want dan kon ik haar van alles leren terwijl ik naast haar zat… en zo ontstond onze vriendschap die nog steeds bestaat en waar ik blij mee ben, ook met haar man kon en kan ik het nog steeds prima vinden… Door haar ontdekte ik hoe tiramisu smaakt en dat ik als ik de lekkerste wil, ik toch echt even naar Hoek van Holland op en neer moet 😉

Hoe dan ook… zij verhuisde mee naar wordpress maar stopte in de zomer van 201 met bloggen. Eerder vanavond kreeg ik een berichtje waarin ze zei dat ze weer met bloggen wilde beginnen en of ik haar daarbij wilde helpen, ja duhuh, natuurlijk. De bestaande blog bleek echter onbereikbaar, welke inloggegevens we ook probeerden, we kwamen er niet in. Dus startte ik voor haar een nieuwe en ging ik aan de slag.

Het begin is er dus weer… uiteraard staan haar oude archieven daarin ook gelinkt…dus niet alles is verloren. Morgen gaan we samen verder met het uitleggen van hoe het tegenwoordig gaat en nog wat dingen aanpassen want voor nu is het ingevuld zoals ik het vanuit mijn gevoel heb gedaan. Ze kan weer aan de slag en ik hoop dat jullie haar (weer) met open armen zullen ontvangen.

Kortom… ken je haar nog? Ken je haar (nog) niet?
Laat haar weten dat ze welkom is glimlach door haar dat HIER even te vertellen…

Zij zal je dankbaar zijn en het spreekt voor zich dat ik dat natuurlijk ook ben!

22 Hartenluchtjes op “Welkom terug Astrid”

 1. mogge Melody
  ik zal haar een bezoek brengen aanstonds
  je deed weer goed werk door haar weer de weg in het bloggen te wijzen
  daar heb je wel weer zo’n stuk tiramisu mee verdient , maar wel als je niet meer hoeft te rijden hihi
  geniet de dag

  1. Goedemiddag Karel

   Je bent een schat, dat zal ze waarderen, en ik ook !

   Haha wat in het vat zit verzuurt niet, die tiramusi krijg ik heus nog wel

   ga ik doen 😉 jij ook?

 2. Nou dat gat haar dan vest wel lukken, zó groot zijn de verschillen me de voormalige web-log, en eigenlijk is het alleen maar makkelijker geworden. En met jou achter dehand gaat het dus helemaal goed komen, ik wens haar veel succes.

 3. Nou, als ik met WP kan werken, kan iedereen het (-: En dan heb ik het alleen maar over de basisdingen want verder gaat mijn kennis niet. Daar heb ik jou toch voor? ♥
  Leuk voor Astrid dat ze terug is. Het schrijven blijft toch kriebelen, hè? Ik ga haar verwelkomen!
  Kus ♥

 4. Goh ja Astrid, ontmoet in Lelystad!
  Wat fijn dat ze weer gaat bloggen, dat betekent dat ze redelijk stabiel is? Dat zou mooi zijn!
  Ik ga wel ff langs..
  In welk jaar was dat nou 2011? Er staat 201.. Dus echt iig alweer 6 jaar geleden!
  XXX

  1. Goh ja hihi 2011 was dat… september… Toen ontmoette je je lief ook 😉

   Ja vind ik ook hoor. Ja redelijk in hoofdletters, ze geeft nooit op hè?!

   Doe dat maar, vindt ze vast enorm leuk.

   oh oke… ja tijd vliegt hè… het is straks al weer 6 jaar geleden dat ik op GC was

   xxx

   1. Ik dacht april, ben altijd met het jaar in de war 2010 of 2011. En later in mei in Emmen, daar was ze volgens mij niet bij toen. Toen was ik samen met Hanneke.
    Nee joh, ik ontmoette mijn lief in september 2015 😉
    Nou zeg, de tijd gaat echt heel snel..
    XXX

    1. Dat komt waarschijnlijk omdat ik meerdere meetings organiseerde in Lelystad, en je hebt gelijk…want die meeting in Lelystad waar hulkie was, was jij nniet, en die waar jij was was hij niet bij 😉

     Ik heb die archieven niet meer, de foto’s ook niet door een crash van de pc ooit daarna dus ik kan het ook niet opzoeken helaas.

     Jij met Hanneke in Emmen dat weet ik nog wel… jij in Lelystad met Binky en Astrid met Thom toen…

     ja hou op schei uit xxx

  1. Dat is superlief, dank je wel!!

   Zo is het, dat vond ik vroeger al het leukst, bloggers op weg helpen, en dat is nog steeds een heel grote hobby al wordt er tegenwoordig weinig meer naar gevraagd.
   Heb er tussen 2009 – 2011 mijn salaris mee verdiend.

 5. Web-log, daar zat ik ook nog bij toen ik mezelf nog ‘Mikeboy’ noemde. Dat was voor mij ook het eerste begin van het bloggen. Voor die tijd had ik er nog nooit van gehoord. Een vriend van mij begon ermee en toen werd ik er ook door aangestoken.
  Ik ga zeker een kijkje nemen op de blog van je vriendin, leuk dat jullie elkaar via het bloggen hebben ontmoet.

  1. Haha dat zou je mij moeten kennen! Nu ik jouw naam lees herinner ik het me ook wel. Jij was wel eens op het forum waar ik toen moderator was.
   Ik was 1 van de eersten die blogde in Nederland toen… ik kwam erbij omdat ik me verveelde in een ziektewetperiode en op internet afleiding zocht…

   Ja zeker, ik heb vele bloggers ontmoet gaandeweg de jaren en op een enkeling na was dat altijd erg leuk en zijn sommigen daarvan heel goede vrienden / kennissen geworden.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.