Aanstaande maandag gaan hier in het noorden de scholen weer beginnen, de Dogon-Dorp School in Wildlands is er (bijna) klaar voor, jij ook? (Serenga ~ Afrikaans klaslokaaltje met lesmateriaal over de cultuur en het vee van het Dogonvolk.)

 

 

 

8 Hartenluchtjes op “Weer naar School”

  1. Wat een charmant klasje. Ik wil er zo meteen les gaan geven.
    Helaas weet ik nog steeds niet wanneer en vooral HOE we gaan starten. Normaal gezien begint het schooljaar op 1 september maar we kregen al bericht dat het niet op de ‘normale’ wijze zal kunnen. We moeten ons nu al voorbereiden op grote flexibiliteit… Het is me toch wat…

    1. 😉 Meld je als vrijwilliger maar aan dan 😉

      Ja ik heb de afgelopen dagen vaak aan je gedacht.. maandag begint het hier weer… en de gebouwen, aerosolen etc …. ik hou mijn hart vast

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.