Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: week 0 & week 1)

voluitleven

Zondag 5 juni 

joops59ebbc

Zoals altijd, sinds wij in Assen wonen althans,  Joops verjaardag vieren op zondag met Niels & Anita, de jeugd, mijn maandagmeneer en Corry, (die helaas wegens ziekte moest afmelden), en onze veestapel in onze tuin met een barbeknoei. Eveneens zoals altijd, een heerlijke dag mede vanwege het gezelschap!
Zaterdag 4 juni Joop
Manlief jarig… 59 alweer….
Een rustige dag, met zijn drietjes thuis. Daphne was bij haar moeder en broertje omdat ze een zwem-wedstrijden-weekend heeft.Tijd vliegt…
Toen we elkaar leerden kennen was ik 14  en hij nog net geen 20. Inmiddels dus alweer 39 jaar samen sinds afgelopen 18 mei waarvan 32 jaar,
5 maanden en 26 dagen getrouwd.
Vrijdag 3 juni fout

Volop in de overlevingsmodus, veel tranen, veel vragen, veel stomme gedachten, veel alleen zijn waar ik nu niet echt goed tegen kan. kortom: een dag die uit mijn historie geveegd mag worden.

Dankzij de verbale steun van een heel lief iemand de dag doorgekomen.

Donderdag 2 juni laatste-eerste

Dubbele dag, zeer moeizaam op gang, veel tranen, onder indruk van gisteren, nog moe van maandag, nog niet fit na ervaringen dinsdag etc…

Enkele goede gesprekken klaarden wel (maar eventjes helaas. Maar beter iets dan niet nietwaar?) de lucht..

Na lang sparen was er nog niet genoeg om een wens te vervullen, daar bracht de gift van een heel lief iemand verandering in en kon ik mijn ‘droom-camera’ eerder gaan halen dan ik verwachtte.

Woensdag 1 juni zaterdag21mei16

2e Groepssessie

Iets minder gespannen dan de vorige week op tijd de auto in, weer te laat komen was écht géén optie!! Wilde me niet weer zó schamen noch alle ogen op mij gevestigd zien/voelen bij binnenkomst.

Tja, wil er wel van alles over zeggen maar dat kan ik  niet, wat het met me doet is onbeschrijfelijk in zowel positieve als negatieve zin.

Kortom; één en al verwarring die ik eerst zelf moet zien te verhelderen.

Tijd zal het wel leren (hoop ik)

Dinsdag 31 mei 

hygiëne

Ziek!!!

Om de zoveel minuten in een haat-liefde verhouding met dat witte kreng in kamer 100

Het kwam er nog net niet door alle gaten tegelijk uit. Heel de dag plat gelegen, tot niets in de staat behalve het mezelf heen en weer slepen naar dat hokje een 10-tal meters verderop achter de deur.

Maandag 30 mei 30mei16

Afronding 6e adoptie-actie voor Wildlands-Emmen met Daphne, Fréderique, Liesbeth & Truus

Aan de ene kant een fantastische dag die afgesloten werd met een cadeau van Corry ; een overheerlijke high-tea bij Hotel Van der Valk in Assen.

Aan de andere kant een beangstigende dag.
Zoveel mogelijk oog- & oorkleppen opgezet en mezelf over diverse drempels gedwongen. BIZAR!Alhoewel het niet in mijn aard ligt voelde ik regelmatig een steek van ‘jaloezie’ bij het zien/voelen van ontspannen plezier bij anderen. Waarbij ik me niet aan de gedachte kon onttrekken of die anderen werkelijk plezier hadden of zich ook moesten vermanen.

10 Hartenluchtjes op “Voluit Leven ~ Week 2”

 1. Alles bij elkaar een bewogen week met minder maar ook mooie dingen.
  Nu maar weer een vrolijk liedje zingen:-)
  Liefs

  1. ja klopt… hoort erbij he….. ben op weg hoor om de balans te herstellen, met vallen en opstaan en niet opgeven zal t vast wel lukken.

   Mwah neuriën maar dan want mijn stem laat het afweten grinnik

   Liefs terug

 2. Zo, dat is een mooie camera zeg!! Hoop dat je er volop van kunt gaan genieten.
  En ja, die hele nare momenten horen er misschien wel een beetje bij als je zo hard aan jezelf aan het werken bent, maar let op mijn woorden, zonder dat je er erg in zult hebben, worden die nare momenten minder.

  1. Ja gaaf hè? Dank je wel, komt vast goed.

   Klopt hoor… en ja wat je zegt klopt…. ik heb nu al van 3 mensen om me heen gehoord dat ik ‘anders’ ben…. men zei “je bent altijd in de ‘aanval is de beste verdediging’-modus… maar je agressie is weg… dus kennelijk werkt het al en dat geeft wel weer extra moed om door te zetten natuurlijk

 3. Wat een blitse camera. Melody. Daar wens ik je heel veel (foto)plezier mee. 🙂
  En tja, ik heb heel erg genoten in Wildlands. Sorry. 😉

  1. Ja gaaf he? Dank je wel hoor komt vast goed.

   haha daarvoor hoef je geen sorry te zeggen, integendeel, ben er blij om. Dat heb ik ook hoor, en de ‘boete’ die ik ervoor moest doen heb ik er ruim voor over.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.