Zoo & Zo

Weblogmeeting

Het is al weer 14 september… dus ik herinner jullie even aan de geplande Weblogmeeting over 2 weken, oftewel zaterdag 28 september.

Wie vergezelt Karel, Daphne en mij om het prachtige Burgers Zoo (weer) te gaan bewonderen?
Wie vergezelt ons om Saba te verwelkomen? De olifantenkoe uit Zweden die eind augustus arriveerde om Pinky gezelschap te houden na het overlijden van Rekka in april?

Wie wandelt die dag gezellig met ons mee?
Wie laat ook die dag zijn camera klikken om later met prachtige foto’s thuis te komen, ontelbare herinneringen aan (vertrouw ik op) een prachtige dag, om dat alles naderhand met ons hier in weblogland te delen?

Kortom… Ik lees het zo graag!
Dit hoofdzakelijk omdat ik dan kan kijken of ik iets kan regelen met kortingskaartjes en wat al niet meer handig is als je als groep een leuke dag wilt gaan beleven.

Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

https://melodyk.nl

14 geluchtte ❤️❤️ op “Weblogmeeting

 1. Je gaat zeker mensen weer uitnodigen van deze mooie dierentuin. Dieren staat prachtig op de foto’s. Maar we hebben hier in de buurt ook geweest. Afgelopen zomer zijn wij ook naar Burger Zoo geweest. Echt schitterend daar. Er zijn wat nieuwe dieren erbij gekomen. Fijne avond. Groetjes,

  1. Ja hoor, altijd graag !! Vind weblogmeetingen altijd al leuk, alleen is het jammer dat de laatste jaren daar weinig tot geen interesse meer voor lijkt te zijn. komen jullie ook?

   Het is inderdaad een prachtig park , ik kom er ook ieder jaar meermalen en dat al jaren lang

   Dank jullie wel, jullie ook groeten terug

  1. Jah ik weet het, en inderdaad erg jammer… ik zou het zó leuk vinden je weer te mogen begroeten in den lijve … Geef anders een idee door waar het zou kunnen en jij ook kunt komen… dan kan ik kijken of dat een idee is voor een volgende keer.

  1. IK vind het zelf ook leuk om te doen en zulke bijeenkomsten zjin ook altjid heel gezellig, alleen is de groep de laatste jaren heel erg klein want de interesse ligt er niet meer zo bij zoals dat jaren geleden wel lag helaas.

   Dat snap ik ook wel hoor…

   Dat komt dan ook wel goed toch

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
%d bloggers liken dit: