Weblog-Meeting-Herfst-2019

Ruim 4 weken geleden alweer hadden wij een fantastische dag in Apenheul tijdens een weblogmeeting. Een aantal bloggers wilden wel maar konden niet aanwezig zijn en toen zei ik dat ik de volgende weblogmeeting snel bekend zou maken en dat het ergens in de herfst zou zijn.

Van de week kwam Burgers Zoo met het prachtige nieuws naar buiten dat Olifant Pinky, die sinds eind april dit jaar alleen is ivm het laten inslapen van haar maatje Rekka, nieuw gezelschap zou krijgen vanuit Kolmarden Zoo in Zweden, Saba genaamd die ruim 50 jaar is, zij is van 1968. Pinky is iets ouder, zij is van 1963. Ik ben natuurlijk bij lange na niet de enige die hoopt dat het gaat klikken tussen deze 2 dames. Eveneens ben ik niet de enige die een liefde voor deze zachtaardige reuzen heeft en ik ben ook niet de enige natuurlijk die maar wat graag naar Burgers Zoo zal willen afreizen om kennis te maken met Saba. Kortom… Eén en één is drie dus de volgende weblogmeeting zal plaatsvinden in Arnhem in Burgers Zoo.
Deze locatie is al eens eerder dé plek van een weblogmeeting geweest en toen was het ook erg gezellig en troffen we het met het weer. Dat was op 23 september 2013, 6 jaar geleden alweer. (HIER zijn nog enkele foto’s te bekijken, het zijn er niet zo heel veel, bij het omzetten van Picasa naar Google is helaas veel verdwenen. Kan ik ook niet zelf terughalen omdat mijn pc naderhand gecrasht is en ik toen nog niet in het waardevolle bezit van een losse harde schijf was. )
De data die ik (vooralsnog) heb geprikt zijn: Maandag – Dinsdag 23 & 24 en Zaterdag 28 september.
Welke datum het uiteindelijk wordt hangt af van het aantal mensen natuurlijk.
Hopelijk ben ik nu vroeg genoeg en voorkom ik hiermee dat mensen die wel graag willen die data in hun agenda al bezet hebben staan *glimlach* .

Burgers Zoo heeft de laatste paar jaar enorm aan de weg getimmerd en er is heel veel veranderd ondertussen, dus zelfs al was je erbij in 2013, je zult veel niet meer herkennen.

 

 

 

 

Wil jij erbij zijn?
Ik lees het graag!

Ps… Indien er belangstelling voor is, indien de groep groot genoeg is, kan ik een rondleiding met een gids en meer regelen.

12x Akkoorden op “Weblog-Meeting-Herfst-2019

 1. ha die Melody
  dan zal ik gaan voor jou favoriete dag , maar ik kan mij makkelijker aanpassen denk ik dan AnneMarie en Bea
  de link hier geeft 404

 2. Is dat alweer 6 jaar geleden, ik herinner me die oergezellige dag nog als gisteren, Hebben daar toen een nachtje hotel tegenaan gegooid en de volgende dag het openluchtmuseum meegepakt.
  Ga voor mij maar uit van een nee, of er moeten heel dramatische veranderingen plaatsvinden in huize rietepietz.

  1. Ja 6 jaar alweer…wat gaat de tijd snel he?! Ik ook hoor, een dag om te koesteren en dat doen we dus beiden 😉 Dat herinner ik me allemaal nog wel, ook het feit dat ik totaal misreed, wat me nooit eerder gebeurd was, mij zelden overkomt….

   Jah ik weet het… ik weet dat dat eraan zit te komen… wat dat betreft is huize Rietepietz niet anders dan gelijk welke andere maar toch hoop ik dat dat nog even duurt, tenminste zolang het leven geen ramp wordt voor jou (en je lief evenmin) .

 3. Ik kan het nu nog niet zeggen. Ten eerste is een weekend dag voor mij het makkelijkste te plannen.
  Maandag is zo ie zo een vaste werkdag van mij en dinsdag …….. als ik geen cursussen, vergaderingen, of andere dingen heb zou dat wel kunnen, maar, dan ga ik pas na 9 uur reizen, anders heb ik geen korting.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.